AmaTur: Turneu A+ Tg Jiu "Coloana Infinitului" Editia VII - Simbata 13.09.2025 Open+Elite; Duminica 14.09.2025 Avansati+Hobby (18 Cititori)

Bună ziua,oare la elite nu s-ar putea modifica nr participanților la 84 având in vedere ca nr. grupelor nu s-ar schimba?

Se retrage Dan Radu de la avansați din Zalău...mi-a transmis adeverință

Văd ca s-au retras 2 jucători de la elite , dacă este loc vă rog să mă transferați de la OPEN la elite , Popovici Robert Gheorghe din Petroșani să completez tabloul.
Doar să mă anunțați dacă prind la elite să știu să vin după-amiază, dacă nu voi rămâne la OPEN și voi veni de dimineață.
Vă mulțumesc mult !!!

Se retrage Dan Radu de la avansați din Zalău...mi-a transmis adeverință

Bună ziua! Adeverințele conform regulamentului se trimit aici :

"Cererile de motivare (nume, prenume, turneu, categorie), însoțite de documentele justificative (concediu medical, adeverință medicală, etc...) ale absențelor/retragerilor trebuiesc trimise la adresa de email cd.amatur@yahoo.com sau pe whatsapp (0757251938 – Darabă Gabriel). Pe documentele trimise, vă rugăm să ștergeți/acoperiți datele personale de identificare (CNP, serie și nr. CI, adresă, etc...) și să lasați vizibil doar numele și prenumele. Asta pentru a respecta Regulamentul privind Protecția Datelor (GDPR)."

Ps: Retragerea a fost înainte de termenul limita( vineri ora 21.00 - pentru categoriile Avansatisi Hobby) deci nu este nevoie de document justificativ.

Ultima editare:
Văd ca s-au retras 2 jucători de la elite , dacă este loc vă rog să mă transferați de la OPEN la elite , Popovici Robert Gheorghe din Petroșani să completez tabloul.
Doar să mă anunțați dacă prind la elite să știu să vin după-amiază, dacă nu voi rămâne la OPEN și voi veni de dimineață.
Vă mulțumesc mult !!!

Bună ziua! De la ultima actualizare din lista de elite s a retras doar Tătaru Tiberiu..locul rămas a fost ocupat de Dranca David.Daca se va mai retrage vreun jucător de la Elite o sa va pot transfera.

Bună ziua! De la ultima actualizare din lista de elite s a retras doar Tătaru Tiberiu..locul rămas a fost ocupat de Dranca David.Daca se va mai retrage vreun jucător de la Elite o sa va pot transfera.
S-a retras și Orban Alexandru, oricum vă rog mult să mă anunțați dacă prind la elite sau poate actualizați listele finale mai pe seară . Mulțumesc .
Postarea a fost unită automat:

S-a retras și Orban Alexandru, oricum vă rog mult să mă anunțați dacă prind la elite sau poate actualizați listele finale mai pe seară . Mulțumesc .
Scuze, acum am văzut ca s-a înscris nu s-a retras.

Scuze, acum am văzut ca s-a înscris nu s-a retras.
Oricum eu eram înaintea lui , o să urmăresc să văd dacă prind la elite dacă nu asta este o să vin de dimineață la OPEN . Mulțumesc și scuze pentru intervenții .

Ultima editare:
Se înscriu la Open, Mihu Florin - Mioveni și Stoica Mihai - Mihaesti.

Întrebare întrebătoare: persoanele cu dizabilități sunt scutite de taxa de participare, sau nu?

Utilizatori care vizualizează acest subiect

• Back
    Sus