Budihala Raul
boboc
Interesant...data viitoare ,va rog macar o boxa si un microfon !
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Mi-a plăcut tot ... 1-că m-am revăzut cu foarte mulți prieteni ,2- că am jucat tenis cu foarte mare plăcere în condiții foarte bune de sală,lumină,mese etc într-o organizare foarte bună a cuplului Sergiu-Toma (ocupanți de locuri 3 și 4) și ceilalți din echipa lor, 4- am văzut un joc mișto rău de bun
,al unui prieten bun din Curtea de AG.,BigOvi care mi-a scărpinat puțin invidia , 5-atmosfera creată de majoritatea jucătorilor,care efectiv arătau relaxare,plăcere și multe zâmbete ,emanând multă energie pozitivă,care sincer,din plin am simțit-o...FELICITĂRI JUCĂTORILOR ȘI ORGANIZATORILOR !
Felicitări judetul Hunedoara![]()
Mi-a plăcut tot ... 1-că m-am revăzut cu foarte mulți prieteni ,2- că am jucat tenis cu foarte mare plăcere în condiții foarte bune de sală,lumină,mese etc într-o organizare foarte bună a cuplului Sergiu-Toma (ocupanți de locuri 3 și 4) și ceilalți din echipa lor, 4- am văzut un joc mișto rău de bun
,al unui prieten bun din Curtea de AG.,BigOvi care mi-a scărpinat puțin invidia , 5-atmosfera creată de majoritatea jucătorilor,care efectiv arătau relaxare,plăcere și multe zâmbete ,emanând multă energie pozitivă,care sincer,din plin am simțit-o...FELICITĂRI JUCĂTORILOR ȘI ORGANIZATORILOR !
Felicitari Costin Neagoe pentru locul 1 la Elite ! Au vazut si amaTUR-istii din Tg. Jiu o lovitura de rever cu adevarat speciala !![]()
Tricoul din stanga (albastru cu dungi portocolii) e al meu!!!
Daca ma poate ajuta cineva sa-l recuperez, ii multumesc respectuos!
Eu mai merg in viitorul apropiat la turneele de la Urlati si Cheile Gradistei.