Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Ciprian Bacotiu si Toth Laszlo(Shuni),pe forum ii cunoasteti drept Ciprian si Nicovala Cugir.VISCO a spus:Da-ti va rog numele intregi ale celor trei organizatori, pt ca nu-i cunoastem toti dupa diminutive. Multumim!
Ceva poze?ciprian a spus:Ceva nu e in regula !
Chiar nu ne critica nimeni ???
O scapare... ceva...
Observatii, invataminte pentru viitor :?:
Dau o bere daca imi aduci solutia si buretele la urmatorul concurs..adica la anul!NICOVALA CUGIR a spus:cine a uitat o burete si solutie de curatat palate sa ma sune la nr de tel 0745-369477 ca sa negociem cu niste bere :lol: :lol: :lol: :lol:
NICOVALA CUGIR a spus:cred ca toate lumea s-a simtit bine in orasul nostru de pe somes in CLUJ-NAPOCA la turneu final,dupa mine a fost un turneu greu imi pare rau ca n-a fost nimeni sa ma opreasca pina la locul unu.lui bogdan ii multumesc pt o faza unde a fost fair play si imi pare rau de tunurile pe care le-am trimis din toate colturile ale mesei.bogdane tine-o tot asa ai un joc foarte dificil cu materialul tau.FELICITAR