ÎNCHIS TIBHARomania

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Doriti sa stiti ce ierburi sau alte materiale avem in stoc?
Pt. o comunicare rapida, va rugam sa ne dati nr. dvs. de telefon pe mp.

Va multumim,
Cu stima,
Echipa Tibhar

Nu ma refeream la materiale de joc ci vroiam doar precizari privind materialul tricoului(bumbac, tipul de material sintetic etc)

Buna seara! Ma intereseaza un pret ptr tricou si trening nationala Romaniei!!!
Marimea M!
Multumesc

Buna ziua!
Echipamentul Tibhar nationala Romaniei 2018, va fi disponibil pt. iubitorii tenisului de masa si membrii ai acestui forum, incepand cu luna iulie.
Va multumim pt. intelegere.

Echipa Tibhar

un pret pt Tibhar IV-L SGS?

- - - Actualizat - - -

am vorbit si la telefon dar probabil ati uitat sa sunati inapoi,afisati va rog un pret pt cei interesati,multumesc!

Buna ziua

Sunt interesat de o masa de tenis Tibhar Smash 28 R. Va rog sa imi spuneti de unde as putea cumpara aceasta masa. Multumesc
Tel: 0744557647 - Tudor Badescu

Buna ziua.
Telecomanda pentru Robopro Junior (pagina 69 din catalog) se poate achiziționa separat?
Mulțumesc ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Buna ziua.
Telecomanda pentru Robopro Junior (pagina 69 din catalog) se poate achiziționa separat?
Mulțumesc ;)

Buna ziua,

Va rugam sa ne lasati un nr. de telefon si o adresa de email in mp.

Va multumim!

Echipa Tibhar Romania

P.S.
mp trebuie trimis la TIBHARomania

Buna ziua mai aveti trening cu naționala romaniei si dacă da un preț mulțumesc.

Buna ziua,

Din pacate anul acesta, din considerente tehnice si de logistica a producatorului de echipament sportiv, nu am primit echipament sportiv Tibhar Romania - Echipa Nationala a Romaniei, de nici un fel.

Cand o sa avem informatii noi si echipamentul o sa fie disponibil in stoc, cu siguranta o sa va anuntam.

Cu stima,
echipa Tibhar

Pentru a vă tine clientii aproape, ar trebui să afisati o listă de materiale cu prețurile actualizate!
Doritori sunt, dar multi nu cunosc produsele dumneavoastră!

Pentru a vă tine clientii aproape, ar trebui să afisati o listă de materiale cu prețurile actualizate!
Doritori sunt, dar multi nu cunosc produsele dumneavoastră!
Se poate eventual chiar mai mult,produsele care n-au fost folosite/ori putin folosite cu o uzura redusa sa fie posibila achizitionarea acestora,nu numai de cluburi,ci de toti cei interesanti.

Buna ziua,

Din pacate anul acesta, din considerente tehnice si de logistica a producatorului de echipament sportiv, nu am primit echipament sportiv Tibhar Romania - Echipa Nationala a Romaniei, de nici un fel.

Cand o sa avem informatii noi si echipamentul o sa fie disponibil in stoc, cu siguranta o sa va anuntam.

Cu stima,
echipa Tibhar

Mulțumesc pt răspuns, sănătate!!!

Buna ziua.
Mulțumesc ;)

Nu mai am nevoie, a fost găsită originala. Oricum, mulțumesc lui George și doamnei care m-a sunat.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus