Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Te rog sa ne spui la ce noi reglementari CIO faci referire? Nu prea sunt la curent cu forurile "inalte"!Eh ... pozitia lui in clasamentul mondial nu reflecta foarte corect valoarea, daca jucatorii chinezi ar participa la mai multe turnee Timo nu ar fi pe podium.
Comparativ cu generatiile trecute (Waldner, Persson, Schlager) rezultatele lui Boll la Campionatele Mondiale si Olimpiade sunt slabute. Are o sansa mare la Londra datorita noilor reglementari CIO ... sa vedem daca o fructifica.
2 jucatori chinezi(daq stam sa ne gandim ce concurenta acerba este în china,si cred k sa vazut în ce forma este ma long si zike,bn sa nu uitam si pe nr 1 mondial wang hao,ma lin etc.)boll nu cred k poate produce surpriza în ultimele dispute cu ma long si zike a pierdut,desi tre sa recunoastem k este printre putin jucatori capabil sa joace de la egal cu chinezii!cred k este destul binevenita aceasta decizie i.t.t.f.daq stam sa ne gandim k la rotterdam au fost numai putin de 6 jucatori chinezi!Si marmota invelea ciocolata .............
Se puteau impaca si capra si varza intr-un mod foarte simplu : in loc de 70 de participanti, sa fie 96 de exemplu. Rezultau foarte putine meciuri in plus si ii puteai vedea pe toti cei mai buni din lume.
luat pt a pune capat dominatiei chineze!sunt foarte multe tari care au naturalizat asiatici mai ales în europa!pt stoparea acestui fenomen s-a decis ca un jucator care pleaca din tara lui nu poate fi naturalizat decat dupa 7 ani(ma refer sa joace)!exemplu concret boll s-a clasat pe loc 3!au participat 6 chinezi la rotterdam!daq erau decat 2 cum va fi acum era în primi 2!Stiu ca reducerea nr de participanti dintr-o tara este aplicata tuturor sporturilor.
Totusi mie ca spectator aceasta decizie mi se pare o tampenie. Nu m-ar deranja sa vad 4 chinezi in semifinale la tenis de masă, sau 5 americani si 3 australieni la o finala de inot sau un pluton fruntas la cursa de 10000 m format din 5 kenyeni. Eu vreau sa-i vad pe CEI MAI BUNI.
In functie de disciplina, primii X jucatori din clasamentul mondial ar trebui sa fie calificati, indiferent de nationalitate. Au fost 6 chinezi la mondialele de la Rotterdam pentru ca absolut toti meritau sa fie acolo.
exemplu concret boll s-a clasat pe loc 3!au participat 6 chinezi la rotterdam!daq erau decat 2 cum va fi acum era în primi 2!