Eu am impresia ca se intra prea mult in amanunte , se despica firul in 4 , si deja stim mai multe decit insusi producatorul , aia cu maeby Hinoki .. iar nu e ok , ca ... "poate are Hinoki " , pai are ori nu are Hinoki ??? Deci acolo nu e clara problema .
"TB ALC, T 5000, ZLC nu mai merita cumparate ci trebuie inlocuite cu noile INF ALC, T 5000, si ZLF?"
Nu trebuie inlocuite ci ar trebui sa alegi unul din ele dupa spusele producatorului si nu dupa ce se scrie pe alte site-uri . Sint pareri personale si trebuiesc luate ca atare .
Este alegerea celui care comercializeza daca aduce Timo Boll sau Innerforce . Gama este mare si scumpa mai ales dupa ce Bty a scumpit produsele , si greu sa tii pe stoc zeci de lemne numai din cele 2 game care sint la fel la pret , si daca mai ai si cite 2 Fl, 2 Dr, si 2 AN din fiecare gama ar insemna sa ai cam 60 de lemne numai din TB si Innerforce ca sa nu mai zic de investitie .
Revin iar si spun ca materialele bune te pot ajuta, dar nu joaca singure in locul nostru, trebuie si mult mult antrenament.
Nu stiu daca sint 5 insi pe aici sa faca diferenta intre 2 fețe una de 2.1 si una de 1.9 puse pe acelasi lemn ambele de aceeasi marca si fara sa vada grosimea buretelui sa ne spuna care e de 1.9 si care e de 2.1 . Nu o spun cu rautate , dar acel "simt" nu vine din paleta ci din antrenamente asidue si din mecanizarea loviturilor .
Revenind la problema ... ia-l pe cel care consideri tu ca e mai bun ca in principiu sint aproape la fel si pune fețe pe el si gata .
Ambele sint lemne de "top " ambele au cele mai noi tehnologii, si contin materiale "nobile" .
Sau cum zice Grasomega , probeaza intii si apoi cumperi , dar e greu sa gasesti ambele lemne la indemina si sa vezi care te ajuta mai mult .
Greutatea mai mare aduce stabilitate mai mare si un plus de fortza .
Diferentele exista dar consider ca sint prea mici ca sa iti faci atitea probleme .
Sper ca te-am ajutat cit de cit sa iei o hotarire .