Timo boll in superliga chineza

cata_60

Well-Known Member
Echipa AmaTur
Scor reacție
1.752
Vârstă
65
Locație
Fălticeni
Anul acesta federatia t.t. chineza a dat verde asa numitilor guest-players care pot participa vara aceasta in superliga lor fara ca prin aceasta sa le fie afectate contractele cu echipele de club din tarile de origine.Nu prea am inteles cum vine asta,ma marginesc sa relatez doar ce am citit.
Asa se face ca jucatori de top precum Boll sau JSH au fost recrutati si ei de echipe de acolo.Boll joaca pt Hangzou Nirui T.T Club si e coleg de echipa cu Ma Lin si Hao Shuai. Cand cititi componenta echipei poate credeti ca aceasta defileaza prin superliga chineza,lucru fals.Ultima etapa au pierdut cu 3-1 la Shandong Boll fiind infrant atat de Joo cat si de Zhang Jike.Gasiti meciuri postate pe Youtube de userul Janus7000

Shandong este cea mai bine cotata echipa din liga lor. Si din cate stiu pana etapa asta echipa lui Ma Lin era pe primul loc in clasament, poate ma insel.

Ce stiu cu siguranta este ca inainte de acest meci Boll avea o singura infrangere la Wang Hao. L-am urmarit si se descurca poate mai bine decat se asteptau unii.
---------- Post added 28-Jul-2011 at 13:12 ----------
http://tabletennista.com/2011/7/13th-round-2011-chinese-super-league-shand/

Si pana la urma tot echipa lui Ma lin a castigat campionatul, chiar daca in finala play-off'ului Timo nu a participat.

Back
Sus