King Pong Oradea
organizator principal
Ultima editare:
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Si nici Borcsi Jozsef timisoara open o victorie grupa inferioara multumesc
Trimis de pe al meu SM-A600FN folosind Tapatalk
buna seara
acum am vazut rezultatele turneului de la king pong
eu am participat,am avut 2 victorii in grupele inferioare si vad ca in clasamet nu sint inclus.
doresc ca ptr cei 30 de roni sa fiu tratat in mod egal cu ceilalti colegi de carte organizatori si sa-mi primesc punctele cuvenite.
cit despre organizare.......singura mare bataie de joc la adresa participantilor care am intilnit-o de cind particip eu in AMATUR.
1)sala fara ventilatie
2)fara spatiu de joc ptr jucatori
3)au fost 4bidoane de apa la dozator ptr toti participantii(primul turneu la care nu am primit sticla de apa)
4)masa(gustarea) oferita a constat in citeva platouri de piine cu unt si salam la care nu am ajuns(si alti colegi au fost in situatia mea)
in concluzie:
1)acest turneu a fost o treaba comerciala
2)cu maxim respect ptr colegii participanti la acest turneu eu anunt ca la viitoarele turnee organizate de king pong nu voi mai participa.sint comvins ca nu trebuie sa parcurg citeva sute de kilometri sa-si bata cineva joc de mine
3)sa nu uitati de revizuirea clasamentului
cu respectul cuvenit acestor organizatori
sorin jurescu
vad ca in clasament a-ti actualizat lipsa lui jurescu si a lui borcsi,dar pe statusul nostru nu apare actualizat ca au participat la turneul king pong asa cum apare la restul participantilor.
acele puncte au valoare ptr unii jucatori.
atit la jurescu cit si la borcsi ultimul turneu jucat apare TG JIU.
faceti-va treba pina la capat.si noi 2 am platit aceeasi taxa de participare,asteptam sa fim tratati egal.
4)masa(gustarea) oferita a constat in citeva platouri de piine cu unt si salam la care nu am ajuns(si alti colegi au fost in situatia mea)
Se asigură apă plată, ceai, cafea;
In anuntul turneului nu se pomeneste de mancare. Sandwich-urile au fost bonus.
Nu vreau sa-i iau apararea lui Gergo dar nu mi se pare normal sa se aduca acuze nemeritate. Probabil ca numarul jucatorilor a fost putin mai mare decat ar fi trebuit dar sala s-a amenajat intr-un spatiu nou si nu se cunostea cum "suporta" sala o competitie. Cu siguranta la urmatorul concurs se va reduce numarul de participanti pentru a nu mai aparea condensul.
Si daca tot m-am bagat in seama, nu vreau sa fiu inteles gresit. Chiar incurajez participantii sa-si scrie opiniile (oricare ar fi ele, pozitive sau negative) pentru ca doar asa, noi organizatorii, ne putem corecta greselile si putem progresa in ceea ce facem oferind concursuri din ce in ce mai bune.
Ceau Gery. Modifică și la începători Doru Presacan pe 2 și Tana Marius pe 3.Data viitoare "deschide și un restaurant" la parter cu riscul de lua câteva unlike-uri