Top 10 produse Butterfly, fete si lemne

Salut ai dreptate x5-ul nu prea are forta de la semi-distanta nu mai zic de la distanta. Am avut pe el tenergy 05 fx cu tenergy 64 se comporta bine ! chiar si sriver g2 fx cu sriver g3 fx , dar mi-am pus acele fete de control dr. neubauer special defence si xiom yanus df , pt ca simteam nevoia de mai mult control , desi dadeam binisor chiar cu tenergy , dar e mai bine asa sa ai control si spin si forta dai din mana . Jocul meu este bazat pe topspin pe fh si pe bh , recomanda-mi un lemn care sa ma ajute mai mult ca x5-ul .
Buna seara.. am avut si eu X5 la un moment dat.. daca jocul dvs. se bazeaza in mod real pe topsin si cand zic real ma refer la ce se intampla la masa de joc nu ce isi doreste mental jucatorul atunci eu zic ca un Innerforce ZLF va ajuta cu siguranta semnificativ fata de X5 atat pt tops cat si pt semidistanta, dar numai daca vreti sa jucati ofensiv pe bune.. daca incercati cu ZLF-ul sa jucati pasiv face exact ca Tenergy cand stai si nu ataci.. va tradeaza ;)

Buna seara.. am avut si eu X5 la un moment dat.. daca jocul dvs. se bazeaza in mod real pe topsin si cand zic real ma refer la ce se intampla la masa de joc nu ce isi doreste mental jucatorul atunci eu zic ca un Innerforce ZLF va ajuta cu siguranta semnificativ fata de X5 atat pt tops cat si pt semidistanta, dar numai daca vreti sa jucati ofensiv pe bune.. daca incercati cu ZLF-ul sa jucati pasiv face exact ca Tenergy cand stai si nu ataci.. va tradeaza ;)
Inteleg ce vreti sa spuneti , dar nu imi permit un zlf , daca as schimba x5-ul l-as schimba cu un lemn all wood maxim off- , stiu ca setupul meu este unul potrivit pt un jucator defensiv .

Back
Sus