Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Alex, dar tu ?Alex.C a spus:participa si domnul Constantin Motoroi
stai linistit, il anuntam tot ..... dupa.....raducu a spus:Alex, dar tu ?Alex.C a spus:participa si domnul Constantin Motoroi
Poate reusesti.Alex.C a spus:Eu nu cred ca voi ajunge Raducule!
Apropo, La multi ani !!!!
Faptul de a fi ofertata intr -o liga straina,chiar div 2,e o performanta in sine,felicitari!Luminita a spus:Din pacate nici eu nu voi putea participa,desi era foarte tentanta ideea,dar asa cum bine stiti Domnule Dan,pe data de 27 decembrie am luat frumusel avionul de pe Otopeni si in scurt timp am aterizat in Portugalia pt a juca timp de 6 luni tenis de masă aici pt CTM CHAVES.Insa,avand in vedere k regulamentul spune k am voie sa revin in Amatur dupa 6 luni,asa voi si face,contractul meu in Portugalia terminandu-se in iunie.Voi reveni cu multa placere in familia Amatur.
La multi ani tuturor si un an cat mai bun!!!
Merci mult Cata...sper sa nu ma fac de ras.Primul "obstacol" il voi avea chiar luna aceasta,sper sa fie bine.Merci totusi pt incurajari si felicitari,inseamna mult pt mine! :smile: :smile: :smile:cata_60 a spus:Faptul de a fi ofertata intr -o liga straina,chiar div 2,e o performanta in sine,felicitari!Luminita a spus:Din pacate nici eu nu voi putea participa,desi era foarte tentanta ideea,dar asa cum bine stiti Domnule Dan,pe data de 27 decembrie am luat frumusel avionul de pe Otopeni si in scurt timp am aterizat in Portugalia pt a juca timp de 6 luni tenis de masă aici pt CTM CHAVES.Insa,avand in vedere k regulamentul spune k am voie sa revin in Amatur dupa 6 luni,asa voi si face,contractul meu in Portugalia terminandu-se in iunie.Voi reveni cu multa placere in familia Amatur.
La multi ani tuturor si un an cat mai bun!!!
Sunt convins ca turneele Amatur au constituit niste antrenamente bune si nu te vei face de ras acolo.Succes!