AmaTur: Turneu A Topoloveni - 6.01.2018

Brașov Open

Hutanu Alin
Vladoiu Gelu
Bacanu Paulian
Mitrofan Petrica

Elite
Macovei Liviu

Ultima editare:
Se inscriu din Slatina:
- Teodorad Valentin - incepatori
- Ene Sofian - incepatori
- Stanescu Tiberiu - avansati (daca mai sunt locuri) daca nu - la incepatori

Multumim,

Din Pitești:
La Open : Corbu Mihai Cosmin
La începători: Corbu Ionuț Remi, Cerșeanu Nicușor

Sent from my iPhone using Tapatalk

O premiera pentru mine participand la ultimul "A" din 2017 Fălticeni si la primul "A" din 2018 Topoloveni!
Consider ca dupa sarmalele si mesele imbelsugate, semnaland inscrierile rapide ale participantilor, se pare ca acest turneu se va juca cu casa inchisa si se va face miscare serioasa, iar eu chiar vreau sa prind loc in hora.
Asadar, dupa 4 ani si 4 luni de la ultima mea participare oficiala in circuitul AmaTur (august 2013, Brașov)...

Durdun George - Elite - București

Tin sa va urez de pe acum un 2018 mai luminos, mai prosper; sa fim mai buni, sa iertam mai mult si sa ne revedem sanatosi, cu zambetul pe buze ori de cate ori avem ocazia in acest circuit si nu numai, sa ne bucuram ca ne avem unii pe altii!

MagiUn si eu pentru bElite! Pana vom avea amBulanta, voi avea la mine diferite materiale omologate pentru redresarea disconfortului fizic. Se pot lipi pe stomac si cu solutie pe baza de bEre...La multi ani!

Darmaz Ion -open, dacă mai sunt locuri dacă nu,mai sus vorba lui NORO,la bElite!

Buna ziua.
Corbu Darius ma rugat sa inscriu urmatoarele persoane:
Sdranca Mircea - Ploiești - avansati
Ipate Virgil - Valenii de Munte - avansati
Iorgoiu Constantin - Drajna de Jos - avansati

Din Slatina, se inscrie:
- Valcica Antonio la avansati (daca mai sunt locuri), daca nu - la categoria open.

Back
Sus