AmaTur: Turneu A Topoloveni - 6.01.2018

Buna dimineata tuturor!

In urma analizei inscrierilor deja efectuate si a solicitarilor de suplimentare a locurilor, desfasurarea concursului de la Topoloveni, din 06 ian 2018, se modifica astfel:

Dimineata de la ora 09.00 vor incepe categoriile Incepatori si Avansati.

La Incepatori vor fi 6 grupe x 5-6 jucatori, din care se califica 4 jucatori, rezultand 8 grupe superioare de 3 si tablou eliminatoriu de 16. MAXIM = 36 jucatori
La Avansati vor fi 12 grupe x 5-6 jucatori, din care se califica 4 jucatori, rezultand 16 grupe superioare de 3 si tablou eliminatoriu de 32. MAXIM = 72 jucatori.

La ora 14.00 vor incepe si categoriile Open si Elite

La Open vor fi 8 grupe x 5-6 jucatori, din care se califica 4 jucatori, rezultand 8 grupe superioare de 4 si tablou eliminatoriu de 16. MAXIM = 48 jucatori.
La Elite vor fi 6 grupe x 5-6 jucatori, din care se califica 4 jucatori, rezultand 8 grupe superioare de 3 si tablou eliminatoriu de 16. MAXIM = 36 jucatori.

Va multumesc pentru intelegere si sprijin!

Intrebare: Un B pe 2-3 ian. pe undeva in zona noastra gasim ! Ploiești, Pitești, Buzău București esti pe receptie.
Suntem pe receptie, dar 3 ian. e zi lucratoare pt multi dintre AmaTuristi, nu cred ca sunt multi care ar putea participa dimineata sau dupa amiaza.
Eu am programat o etapa a campionatului intern pe 3 ian. la ora 18:00, dar daca sunt cu adevarat mai multi doritori, ... o anulez si facem ...un B.
...Astept solicitari ... SI ...IL FACEM !!!
... LA MULTI ANI TUTUROR AmaTuristilor !

Corbu Mihai Cosmin nu cred ca poate juca la Open, mi se pare ca e legitimat, deci la Elite.
Oricum a mai ?nvățat sa dea cu reverul așa ca...

Back
Sus