AmaTur: Turneu A Topoloveni - 6.01.2018

Avind in vedere interesul deosebit pentru acest prim turneu din 2018, ca si un gest de curtoazie pentru oaspetii nostri, urmatorii jucatori de la ELITE se retrag de pe lista principala si se vor inscrie ultimii pe lista de asteptare:
Toma Florin
Ciuca Dan
Gorum Adrian.

Va multumim

Ultima editare:
Se înscrie Petru Malene, Mija Gheorghe și Mihai Bucurenciu toți la începători.
Mulțumesc.

Trimis de pe al meu SM-J320FN folosind Tapatalk

Paragraf Regulament.

4.1.4.Pentru stabilirea categoriei valorice, jucătorul care nu figurează în clasamentul AmaTur, se repartizează astfel:
-dacă provine din rândul foștilor legitimați prima participare va fi la categoria "Open", după care media obținută va avea efect de repartiție;
-dacă se poate determina că deși este un jucător nou provine din rândul Open-iștilor (cazul unei perioade expirate din clasament - peste 12 luni), prima participare va fi la categoria "Open", după care media obținută va avea efect de repartiție, iar pentru determinarea acestor diferențe, organizatorul trebuie să țină cont de specificațiile din clasamentul general, unde fiecare participant are simbolul "O" sau "A", cu mențiunea că există varianta/posibilitatea ca un jucător de Open să dețină media zero (urmează prima participare la un turneu de categoria A sau A+);
-toți ceilalți participanți, la prima participare pot opta pentru orice categorie;
-la turneele B, organizatorul are dreptul să modifice media jucătorilor cu MP=0 în funcție de valoarea apreciată a acestora, pentru a evita situațiile când un jucător valoros care nu participă la Turnee A este repartizat pe ultima poziție în grupa inferioară;

Vad ca acest paragraf ,deja de la primul turneu ,necesita interventia Comitetului Director.Cum am sesizat si in zona organizatorilor cred ca ar necesita o upgradare ca pe viitor sa avem liniste in aceasta directie.

E greu sa prevezi toate evenimentele ce pot aparea.
In plus, Regulamentul va fi asa de stufos, incit nimeni nu-l va mai studia.
De aceea Comitetul Director va analiza fiecare situatie in parte, si va lua o decizie in acest sens.

De altfel, par 2.1 spune ca exista categoria "OPEN" ce cuprinde, in functie de medie, variantele ELITE si OPEN.
Sunt turnee ce se desfasoara doar pe 2 categorii: OPEN si AMATORI. Si atunci, la aceste turnee, cum va fi incadrat un jucator nou? La Elite? Pai nu exista in desfasuratorul turneului. Si atunci il incadrez la OPEN
Iar la turneele de acest gen, unde sunt 4 categorii, il incadrez la categoria OPEN, versiunea (varianta) ELITE

Ultima editare:
Din cauza modificării orei de concurs și a sfântului Ion, ma vad nevoit sa ma retrag de la elite. La mulți ani un an nou mai bun și mai prosper.

Avind in vedere interesul deosebit pentru acest prim turneu din 2018, ca si un gest de curtoazie pentru oaspetii nostri, urmatorii jucatori de la ELITE se retrag de pe lista principala si se vor inscrie ultimii pe lista de asteptare:
Toma Florin
Ciuca Dan
Gorum Adrian.

Va multumim

Pt gestul suprem facut de gazdele din Argeș propun suplimentarea cu 3 locuri a nr de concurenti la Elite (3 grup de 7 sau 7 grupe de 6 si 5). Pana la urma tenisul treb sa primeze si eu zic ca baietii astia chiar merita pt gestul facut

Toma Florin
Ciuca Dan
Gorum Adrian.

Va multumim
Desi sunt incepator si nu ma afecteaza nu pot decat sa admir si sa aplaud gestul. Destul de rar vezi un astfel de gest de generozitate si de curtoazie. Bravo! Nu se poate mari totusi cota la elite? Asa ar fi corect!

Va rog ...si pe Florea Ciprian din București, tot la Incepatori. Este prima sa participare.
Multumim din nou !

Multumim ! Dar se poate prinde toata lumea in " joaca ", nu gasim rezolvare ?
Au mai facut si altii teste din astea cu "hai sa joace toata lumea" si apoi au fost o gramada de nemultumiri ca s-a jucat finala la 12 noaptea. Ramane numarul de jucatori stabilit. Prefer sa ma injure cativa care nu prind loc, decat sa fie nemultumiti cei care vin si vor sa joace in conditii decente. Toate cele bune!

Trimis de pe al meu EVA-L19 folosind Tapatalk

Eu am zis in ideea sa nu ne sacrificam...cand vezi ca organizatorii se retrag...nu ...ne..vine bine...dar sa fim si nemultumiti dc ?
Ne prinde Sfantul Ioan dupa 12 noapte ..cautam sarbatoritii...!
Acum m am uitat nu este nici un Ion este un Ionescu asa ca mergea un Ion P dar nu participa sa nu faca cinste ,...!!!!

Ultima editare:
Au mai facut si altii teste din astea cu "hai sa joace toata lumea" si apoi au fost o gramada de nemultumiri ca s-a jucat finala la 12 noaptea. Ramane numarul de jucatori stabilit. Prefer sa ma injure cativa care nu prind loc, decat sa fie nemultumiti cei care vin si vor sa joace in conditii decente. Toate cele bune!

Trimis de pe al meu EVA-L19 folosind Tapatalk

De injurat nu are de ce !insa niste aplauze daca mai faci rost de o masa sunt binevenite!

Eu am zis in ideea sa nu ne sacrificam...cand vezi ca organizatorii se retrag...nu ...ne..vine bine...dar sa fim si nemultumiti dc ?
Ne prinde Sfantul Ioan dupa 12 noapte ..cautam sarbatoritii...!
Acum m am uitat nu este nici un Ion este un Ionescu asa ca mergea un Ion P dar nu participa sa nu faca cinste ,...!!!!
Gresit, Vaireanu Danut Ionel, nu se pune?

Botanel Eduard - Rovinari -Avansati
Botanel Grogore - Rovinari -Avansati
Bradusca Cornel - Targu Jiu -Avansati

Trimis de pe al meu SM-J510FN folosind Tapatalk

Sorin are perfectă dreptate, nu este cazul sa ne înghesuim nejustificat.
Ne-am retras fără ezitare si așa va rămâne, este posibil sa mai fie retrageri iar noi vom fi aproape ... de voi

Back
Sus