Buna ziua! Prin postarea acestui subiect ma adresez in principal userilor cu "acte vechi" in folosirea materialelor chinezesti, mai precis a fetelor chinezesti DHS semilipicioase. Problema mea este urmatoarea: Detin un DHS skyline TG3 neo (Orange sponge), pe un TSP Baslsa Fitter 8.5. Setup-ul este foarte multumitor din aproape toate punctele de vedere, mai putin unul, pe care nu reusesc sa il stapanesc deloc, si anume, topspinul din taiata(liftul usor sau topspinul moale bine acoperit). Din cauza ca lemnul este unul foarte stiff, fata este una destul de tare rezultand un dwel time destul de mic, imi este foarte greu sa dau un topspin din mingiile care vin cu underspin puternic(nu ma refer la serve). Pe acelasi lemn, pentru a face o comparatie, cu un tenergy05 liftul si topspinul este floare la ureche! Fata cu pricina nu as dori sa o schimb, pentru ca ofera un control nemaipomenit la contre, capace si mai ales retopsinuri, insa abia o pot folosi sa atac mingiile puternic taiate. Am tot studiat filmulete pe youtube, antrenamente ale lotului nationa chinez, insa nu detin acea lovitura larga pentru a "lifta" mingia atat de puternic ca jucatorii chinezi. De aceea as dori sa va intreb pe dvs, cei care au folosit mai mult timp aceste fete, cum reusiti sa "liftati" sau sa dati un topsin puternic, "acoperit" foarte bine, cu aceste fete chinezesti!