Mihai Popescu-Apreotesei organizator tehnic 26 Oct 2024 #101 Felicitări pentru organizare gazdelor noastre!! Mă bucur că ne-am revăzut din nou la Brăila la un turneu!
Felicitări pentru organizare gazdelor noastre!! Mă bucur că ne-am revăzut din nou la Brăila la un turneu!
S shogun senior 28 Oct 2024 #104 A fost un turneu frumos si reusit care a pus jucatorii la treaba inca de la primele meciuri. Spiritul competitional s-a instalat foarte repede facand jucatorii sa fie foarte atenti la fiecare punct jucat - Multumim organizatorilor de gazduire ... ocazie cu care ii felicitam pentru modul in care au gestionat turneul - Felicitari castigatorilor Ultima editare de un moderator: 30 Oct 2024
A fost un turneu frumos si reusit care a pus jucatorii la treaba inca de la primele meciuri. Spiritul competitional s-a instalat foarte repede facand jucatorii sa fie foarte atenti la fiecare punct jucat - Multumim organizatorilor de gazduire ... ocazie cu care ii felicitam pentru modul in care au gestionat turneul - Felicitari castigatorilor