AmaTur: Turneu A+ Trofeul CALLATIS 2012-Editia A II-A, 1 Septembrie.Turneu categoria "A+"

Sinel Sava Focșani 12 565
- - - Actualizat - - -
Sinel Sava Focșani 12 565
- - - Actualizat - - -
Amatori

Rezervat pentru inscrieri.

OPEN
Nume si prenume Localitate MA Loc
1 Roman Iulian Brașov 34 1
.
.
.

REZERVE
61 Dascalasu Catalin București 20 804
62 Sengoz Mehmet Botoșani 18 62 inscris la Amatori
.
.
.

AMATORI
Nr Nume si prenume Localitate MA Loc
62 Sengoz Mehmet Botoșani 18 62
63 Migea Cornel Sibiu 18 63
68 Zainescu Corneliu Galați 18 68
.
.
.

Buna Bila am fost trecut la Open nu am inteles dece sunt trecut acuma la Amatori. Chiar nu eram macar nici in rezerve lui Open dar in fine cred ca exista o Logica. Existe o posibilitate ca sa joc la Open. Sau cand se clarifica situatie asta ca sa stiu si eu sigur doresc joc la open de aia multumesc si doamne ajuta

in fine cred ca exista o Logica. Existe o posibilitate ca sa joc la Open. Sau cand se clarifica situatie asta ca sa stiu si eu sigur doresc joc la open de aia multumesc si doamne ajuta
Efendi Mehmet, treaba-i simpla: fiind atat de multi jucatori inscrisi, am fost nevoiti sa procedam la ordonarea lor, in limita celor 120 si, respectiv, 60 de locuri in felul urmator: la turneul "open" vor juca, obligatoriu, cei clasati in primii 60; tot aici, dintre inscrisi, vor juca cei cu medie de "open", adica MA 19 sau mai mare, in ordinea clasamentului. In acest fel sau ocupat cele 60 de locuri alocate acestei sectiuni. Cei cu MA 19, sau mai mare, ce nu se vor regasi intre cei acceptati, sunt "victimele" prea putinelor participari la concursuri, fapt ce determina o clasare pe loc nepotrivit valorii lor. Asta e... Din pacate, acestia, nu pot participa la nici o sectiune de aceasta data. Cei cu MA 18 sau mai mica pot participa la "amatori" (cazul Dumneavoastra) pentru ca permite Regulamentul. In acest fel, componenta celor doua sectiuni este si regulamentara si maxim valoric constituita.
Sa ne vedem "cu bine"!

Ultima editare:
Efendi Mehmet, treaba-i simpla: Sa ne vedem "cu bine"!
Multumesc mult EFENDI intrebare mea a ramas in aer ( Existe o posibilitate ca sa joc la Open ). Am inteles idea si ok asta este. Dar momentan sunt rezerve la open si daca retrage cineva apare un loc pt mine nu ??????
Multumesc mult inca o data Efendi

Multumesc mult EFENDI intrebare mea a ramas in aer ( Existe o posibilitate ca sa joc la Open ). Am inteles idea si ok asta este. Dar momentan sunt rezerve la open si daca retrage cineva apare un loc pt mine nu ??????
Multumesc mult inca o data Efendi
Asta vedem la sala, Efendi Mehmet. Daca unii din lista finala nu se vor prezenta, vor fi inlocuiti cu cei prezenti la sala (respectand criteriile de mai sus).
Atentie, totusi! Dumneavoastra ar trebui sa veniti pe la ora 08.30, pentru ca nu vom sti pana dupa-amiaza cine vine si cine nu vine la "open"... Iar de jucat la ambele categorii nici nu se pune problema.
Tamam!

Dom Paul are el un pic mai mult de dreptate, vad ca la A+ si chiar unele A e un pic de mai mare inghesuiala in medie +20 de persoane .DECI PAUL poate ar fi de luat in analiza de catre board-ul Amaturului gabriel Pascu braila

Back
Sus