Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Trasparente s-a terminat succes cu trrasparenta,vom contiuna !
Prin neprezentarea unor jucatori inscrisi, am fost nevoiti sa refacem listele, cu modificari minore la Amatori si cu modificari majore la OPEN!Acestea sunt gr.inf. care au suferit mici modificari la A +O ?
- - - Actualizat - - -
Amatori
1.dascalasu viorel
2.patap vladimir
3.zainescu corneliu
andone claudiu
Corect, George! Numai ca, data viitoare, strangi tu sala. Cand termina ''open''-ul...Openul daca facea plaja pana la pranz si incepea apoi la 13.00 era perfect si cred ca nu se supara nimeni!
Felicitari Alin al doilea turneu la rand cu rezultate foarte bune.Frumos turneu!!!felicitari pt organizare
![]()
Prin neprezentarea unor jucatori inscrisi, am fost nevoiti sa refacem listele, cu modificari minore la Amatori si cu modificari majore la OPEN!
Turneul OPEN a inceput la 9,30, iar cel de Amatori la 9,45.
Prin neprezentarea unor jucatori inscrisi, am fost nevoiti sa refacem listele, cu modificari minore la Amatori si cu modificari majore la OPEN!
Turneul OPEN a inceput la 9,30, iar cel de Amatori la 9,45.
discutam cumva de acelasi boaca, si anume valentin, care activeaza la clubul sport kombat? pai atunci felicitari vali
as mai dori sa felicit urmatorii jucatori:
(mentionez ca ordinea insiruirii lor este aleatoare)
- bocaniala norocel;
- botarca sorin;
- dumitra david (sk);
- nicolae paul (sk) e prietenul meu
felicitari