AmaTur: Turneu A Trofeul Callatis 2012-Editia I - 30 iunie 2012

Wow, iarasi poze de alea faine de tot ... ce aparat aveti? ... ca am impresia ca nu doar tehnica este buna :)

Wow, iarasi poze de alea faine de tot ... ce aparat aveti? ... ca am impresia ca nu doar tehnica este buna :)
multumesc ptr aprecieri!
este un aparat destul de modest, Pentax kx , o firma micuta de traditie care refuza sa se predea in fata gigantilor canon, nikon si mai nou sony si care nu rareori ii si depaseste la calitatea fotografica. pina la toamna sper sa-l schimb cu noul model, mult mai performant(k30).

Nimeni n-a filmat finala? :(
tot eu, dar e cam aiurea. e prima oara cind filmez cu dslr-ul si pina capat experienta mai dureaza. in plus fiind prea cald in sala , senzorul aparatului mi-a fragmentat filmarea seturilor (se oprea din filmare 10-20 sec ptr a se mai raci). o sa incerc sa le urc pe youtube cind am timp.

FELICITARI ORGANIZATORILOR , FELICITARI TUTUROR PARTICIPANTILOR SI CASTIGATORILOR acestui frumos concurs.Sanatate tuturor si haideti la GURA HUMORULUI LA CONCURS este o splendoare si sunt si ZILELE ORASULUI.Festival, muzica , piscina, aer curat

felicitari Adisor,atat pentru poze cat si pentru finala,dar personal as aprecia daca ai semifinala ROMAN-STEREA,sa o postezi pe site.Multam

Back
Sus