Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Felicitari Andrei... juniorul a jucat extraordinar, si ai depasit asteptarile tuturor, dovedind ca "se poate"...a reusit sa-si tempereze avantul specific varstei si sa fie mai cerebral dovedind maturitate la masa de joc, alternand loviturile moi, in efect, pregatitoare, cu cele in viteza, tari, decisive...
Pt. Silviu - tin sa spun ca Andrei nu a trecut deloc usor de adversarii din etapele eliminatorii, acestia fiind jucatori foarte buni, amintindu-i pe Gheorghe Nicu (iscusitul), Constantinovici Ciprian, Aron Darie si Constantin Teodor (in semifinale)...
Cat despre victoria d-lui Sterea, la open, ce sa mai spun?...a devenit o obisnuinta...
P.S. - am uitat sa-l enumar printre "victime" si pe neobositul Shosho (Nicolae Marcel)...calarasean de-al nostru...antrenat asiduu la "strugurelu"...:thumbup:![]()
Stiu ca Postimage mai are probleme.Pt Clau: dupa ce postimage incarca foto se deschide o fereastra noua cu primul post al subiectului, fara bare cursor. Am crezut ca se va rezolva problema, dar vad ca persista...
Bravo Andrei!Schimbul de maine este asigurat la Călărași.Vine tare pe turnanta Alin Stanciu la numai 12 ani.Eu nu am avut posibilitatea sa urmaresc toate meciurile lui,cred ca am ramas cu impresia asta dupa finala,care a fost destul de lejera..Oricum meritul lui este cu atat mai mare
...rezolvat...:thumbup:Stiu ca Postimage mai are probleme.
Ati incercat in loc de "raspuns rapid" sa postati prin metoda "optiuni avansate"?
Alin este foarte talentat si va fi in prim plan peste 1-2 ani ... il vom vedea cu siguranta in fazele superioare cat de curand...trebuie sa joace mai mult cu vulpoi batrani ca tine, Doru Dinca sau Silviu Stanciu...Bravo Andrei!Schimbul de maine este asigurat la Călărași.Vine tare pe turnanta Alin Stanciu la numai 12 ani.
Daca imi aduc bine aminte gasise Dragos una neagra. Ia legatura cu el.A gasit cineva o glezniera cu siret pe la sala cumva?![]()