AmaTur: Turneu B "Trofeul Fair Play", Brăila - 06.10.2018

Un turneu reusit cu niste gazde extraordinar de primitoare! Felicitari participantilor si castigatorilor! Multumim celor care eu sprijinit- o pe Bianca!

Trimis de pe al meu SM-G930F folosind Tapatalk

Subscriu la ce s-a scris mai sus. Un turneu foarte bine organizat, gazde primitoare, carora le urez sa-si pastreze obiceiul si sa organizeze cat mai multe astfel de turnee si participanti prietenosi. A fost o experienta foarte utila pentru ca am putut juca cu adversari foarte puternici. Felicitari ca au putut ajunge la un nivel asa ridicat. Si nu in ultimul rand felicitari castigatorilor.

Ultima editare:
Multumim dl George Iancu! Se datoreaza si implicarii deosebite de care dati dovada la antrenamentele cu dvs. Va multumim!

Trimis de pe al meu SM-G930F folosind Tapatalk

Buna seara,
Scorul meciului dintre Cotet Nicolae si Morun Marian din grupa inferioara 3 a fost 3-2, nu 1-3.
Am tinut sa fac aceasta precizare, nu ca ar fi contat in desfasurarea ulterioara a turneului, ci pentru spiritul de fair play.
Multumesc.
Nicu Cotet
Pai in acest caz se modifica clasamentul intri in 21-25 cu 1 V

- TURNEUL B - Brăila - TROFEUL FAIR PLAY - 06 OCT 2018

- In calitate de Jucatori - Gazde si Organizatori...

- Vrem sa multumim tuturor jucatorilor pentru participare si pentru bunavointa de care ati dat dovada
pentru a face ca atmosfera de turneu sa fie una "Armonioasa" si "Competitionala"...
:thumbup:

- In jurul meselor de tenis toti jucatorii au fost cuprinsi de "Febra Turneului" si de "Miza jocului" care te putea transforma in Castigator sau Invins ... motiv pentru care cu totii au jucat cu maxim de "Indarjire" si plini de "Ambitie"... :thumbup:
- " De Orgolii nu mai spun nimic,,," :thumbup: :shock: :lol: :lol: :lol:

- In afara meselor de joc toti jucatorii s-au straduit... sau in mod natural au reusit... :lol::lol::lol: sa intretina o atmosfera armonioasa si prietenoasa... specifica Familiei Amatur, pe toata durata Turneului :thumbup:

- Mingiile care au fost puse in joc pentru desfasurarea turneului au fost Nittaku Premium Trei Stele pe care le-am considerat cele mai potrivite pentru desfasurarea unui turneu cu jucatori de varf aflati in competitie. :thumbup:

- Pentru jucatorii care merg in mod frecvent la turnee cred ca a fost un turneu - Bun - Reusit si in acelas timp Obisnuit din punct de vedere al derularii programului...

- Pentru jucatorii care vin mai rar la turnee speram ca a fost un turneu frumos la care au avut ocazia sa joace cu jucatori din toate categoriile Amaturului...

- Iar pentru noi ca Jucatori - Gazde - si Organizatori a fost un turneu Special in care am incercat sa multumim pe toti jucatorii si sa derulam etapele turneului in mod eficient si bine.

- Va asteptam cu mare drag la editia urmatoare :thumbup:

- MULTE FELICITARI CASTIGATORILOR :thumbup: :clap: :clap: :clap:
- In primul rand pentru locurile fruntase ocupate in clasamentul turneului... :thumbup::clap:
- Si mai ales pentru meciurile spectaculoase in care ati "Dezlantuit"... acea "Avalansa" de lovituri si procedee pline de "Tehnica Magica" cu un "IZ"de personalitate care va caracterizeaza si va face Speciali la masa de joc... :thumbup: :clap:

- LOCUL UNU - RADU COSTICA
- MULTE FELICITARI

- LOCUL DOI - ION MARIUS
- MULTE FELICITARI

- LOCUL TREI - POTARNICHE BIANCA
- MULTE FELICITARI

- MULTE FELICITARI CELOR TREI CASTIGATORI

- Multumim in mod deosebit lui Marcel Giosan si Iulian Gherasim (- Doi oameni deosebiti si adanc implicati in miscarea Amatur Romania) - pentru Sustinerea Tehnica

- SI ULTIMUL VOLUM AL TURNEUL POVESTIT IN IMAGINI...

- SA NE VEDEM SANATOSI SI DORNICI DE MECIURI FRUMOASE SI TENIS DE CALITATE LA URMATOARELE TURNEE AMATUR. :thumbup:

Multumesc pt primire si pentru ospitalitate. Turneu cu organizare fara repros. Nu este sala mea preferata, dar amabilitatea gazdelor si organizarea fara repros au compensat. Multumesc !

Back
Sus