Multumesc Iulian! Apreciez total munca si implicarea ta. Consider insa ca ar trebui studiate putin mai mult legile si ordinele strambe ale guvernantilor. Exista solutii.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Probabil că poți închide forumul așa cum l-ai deschis . Alegerea ?ți aparține.
Rezervat InscrieriVa salut! Pot participa 100% va rog inapoi pe lista! Eu nu mam retras!
Rezervat Inscrieri
IMPORTANT !
In conformitate cu reglementarile in vigoare cu privire la starea de alerta pe teritoriul Romaniei, la acest concurs pot participa doar persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.
Astept sa apar pe tablou! Cele cerute de dv 100% ma incadrez!
Nu mai bine anulam si inchid si forumul?
Dane, citesti ce am scris? Nu ma suni mai bine daca ai chef de dezbateri ? Mergem si la o bere !
p.s Tu lipseai !!!![]()
Se retrage craiu si necsoiu, multumim, succes tururor, nu ne am fi retras dar daca ieri stiam ca jucam, rata fiind 4 si ceva si azi aflam ca nu se mai poate, asta este, stima.
Cata, ai fost retras in mod indirect si discriminator ca si mine dealtfel, mai ales ca atat tu cat si eu am trecut prin boala si am capatat imunitate in mod natural. Dar da, pt. cei care nu au facut boala, vaccinarea este solutia! Acum chiar ca am ramas prostii Europei, pt. ca pana si Bulgaria a introdus obtinerea C.V. in baza dovezii obtinerii imunitatii celulare sau celei umorale ( cu anticorpi ). A nu se uita totusi faptul ca a trecut doar o luna de la Turneul Final si care nu s-a numit Turneul Vaccinatilor gratie d-lui Gelu Vladoiu. Asta da ,,intoarcere ca la Ploiești"...
Se înscrie Gita Dan din Sfantu Gheorghe la hobby, cu certificat verde