AmaTur: Turneu A Trofeul Ploieștean "Paleta de la Bloc" (4 Etape) - Etapa a III-a - 21 Noiembrie 2021

Nelamurirea mea este dupa acest pas.
Nu inteleg cum se pliaza acest numar 9 respectiv 21 in 2/4/8/16/32/ fara a avantaja anumiti jucatori.
De fapt nu inteleg de ce se alege acest sistem in defavoarea unuia clar, astfel incat la iesirea din grupe sa fie mulat perfect pe arborele clasic.

Nu se pliaza, deoarece nu am avut acest criteriu, nu cred ca este relevant.
Am gandit un numar de participanti in functie de o medie de la alte concursuri desfasurate aici, plus pandemia cu certificatul verde etc.plus numarul de mese.
Cu posibilitatea de suplimentare, asa cum este si mentionat.
60+35 = 95 / 5 = 19 mese si la Elite nu vin asa multi... nu prea avem ce calcula.

Si daca puneam 18 sa intru la fix in tablou eliminatoriu de 8 si 36 sa intru in tabel de 16 etc..., am siguranta ca vin la fix 18 si 36 participanti datorita acelui numar pus ?
Sau nu vin 18 la Elite si 36 la Hobby ca nu am specificat fix acest numar?

Poate altii au mai multa experienta, dar cam greu sa ti se nimereasca numarul participantilor cu un tabel eliminatoriu complet, "fara a avantaja" pe cineva.
Si daca ai luat loc 1 in inferioare si loc 1 in superioare, mi se pare un drept sa ai "avantaj" un "bye" daca nu este tabloul complet, deoarece ai fost cel mai bun.
Asa cum avantaj este si sa joci cu cel mai slab, daca ai iesit primul.

Desi eu nu vad cum ai sti dinainte cine ar avea parte de acest "avantaj".

Stoli nicu -tulcea —avansati-tulcea
rausche valentin—avansati-tulcea
chiricĂ niculache—avansati -tulcea
maladoi geoarge—hobby-tulcea!

Plaiasu Ion - Plopeni.jpg
- Plaiasu Ion, Plopeni, Prahova, open... Verde - dolar...

Citim in anunt, "- Grupe inferioare de cate 5/6 jucatori, se califica primii 3/4;".

15 inscrisi / 5 participanti = 3 grupe inferioare se califica primii 3;

Salut Iulian!
De exemplu aici iese foarte frumos tabloul daca din cele 3 grupe inferioare se califica primii 4 si apoi se generează 4 grupe superioare de cate 3 jucatori. Astfel raman 8 insi pe tabloul final.
Ideal este sa se evite calificarea a doar 3 jucatori din grupa inferioara (din mai multe considerente).

Salut Iulian!
De exemplu aici iese foarte frumos tabloul daca din cele 3 grupe inferioare se califica primii 4 si apoi se generează 4 grupe superioare de cate 3 jucatori. Astfel raman 8 insi pe tabloul final.
Ideal este sa se evite calificarea a doar 3 jucatori din grupa inferioara (din mai multe considerente).

Da, am zis, nu am gandit numarul de inscrisi si regula dupa tabloul eliminatoriu, deoarce numarul de inscrisi variaza.
Da, normal ca este mai bine asa, vedem atunci la fata locului in functie de numarul celor inscrisi.
Am mai calificat asa la Elite, adica mai multi decat s-a fost precizat in anunt, deoarece erau putini si era pacat.

De aia este corect sa avem "disclaimer" in functie de dinamica inscrierilor, astfel incat sa ne putem adapta sistemul de joc in functie de nr participantilor, de timp etc...

Back
Sus