AmaTur: Turneu A - Trofeul Ploieștean "Paleta de la Bloc"- Etapa a IV-a - 19 dec 2021

Buna seara tuturor.Am lasat sa treaca 24 de ore in speranta ca gustul amar al infrangerii de ieri va disparea.Din pacate el persista si se adanceste.Asta nu ma impiedica sa fiu fair-play si sa il felicit pe Sebastian Stancescu pentru victorie si pentru parcursul remarcabil la turneul de ieri.Poate ca a venit momentul sa las locul altora mai tineri si mai priceputi.Sarbatori frumoase tuturor si un an nou cu sanatate si bucurii.La multi ani !

Multumesc Cornel.si eu te felicit pentru fair-play de care dai dovada si la masa de joc si in afara ei.Da astazi am castigat eu dar la turneul viitor poti castiga tu fara probleme ,consider ca asta e unul din motivele pentru care jucam in Amatur . Intototdeauna vor veni jucatori mai tineri,mai antrenati,mai priceputi (si eu la randul am fost invins de un jucator tanar foarte promitator )dar asta nu ma va impiedica ,sper ca nici pe tine sa ne bucuram in continuare de turneele Amatur si sa ne revedem cu prietenii acestui frumos sport pe care noi il practicam .Sarbatori cu bine si sanatate tuturor amaturistilor .La multi ani !!

Echipa "Paleta de la Bloc" va doreste un an nou cu sanatate
si cat mai bogat in trofee castigate !

Si va asteapta la urmatoarele etape pentru ridicarea trofeelor !

LOCUL TREI - Categoria Elitte
CAPUS GIANI

Giani felicitari - eu stiu ca esti accidentat la picior ... cum ai ajuns in primii trei numai tu stii... o fi un miracol... o fi stiinta ... sau vreo dorinta iesita din comun pentru victorie... :indecisiveness::roll:

La cat de bine suporti durerea si la cat de ambitios esti ... parca as rescrie istoria cu tine in locul unor conducatori... ( poate ca razboaiele pierdute ... ar fi numai victorii ... :roll: )

FELICITARI

Ms Tiberiu pt vorbele frumoase ,esti si vei rămâne un DOMN..

Back
Sus