AmaTur: Turneu B "TTA", București - 05/06.01.2019

Rusea Ionut și Radu Burciu avansati

Trimis de pe al meu X4_Soul_Xtreme folosind Tapatalk

Pentru Barbu Ana Maria, Comitetul Director va stabili MP-ul cu care va intra in concurs. Intraraea sa cu MP=0, desi valoarea sa recunoscuta este MP>33 ar crea dezavantaj pentru ceilalti participanti.
P?nă la urmă, cum e?

P?nă la urmă, cum e?

Catalin, ambele definitii sunt valabile, la prima citire ar parea ca are prioritate statutul de legitimat (daca asa este) si ca mp-ul e stabilit de Comitet.

Daca din criza de timp, etc. nu poate fi adus aceasta hotarare se pare foarte logic ca se poate aplica criteriul cu hotararea organizatorului local, n-are cum sa se supere nimeni.

Sunt de aceeasi parare cu Pali, prioritate ar trebui sa aiba MP ul stabilit de Comitetul Director la prima participare, iar valoarea ar trebui inregistrata in Clasament. Altfel, la mai multe participari la turnee B, precum si la primul turneu A, jucatorul ar primi de fiecare data alt MP. Daca Comitetul Director e actv, la prima participare ar primi un MP stabil si bine motivat. Daca la ora stabilirii grupelor jucatorul nu a primit inca un MP, organizatorul stabilieste un MP pe care-l considera potrivit, MP>33. In nici un caz MP=0.

As oferi si un pronostic: MP=41 :)

Ultima editare:
Au văzut-o vreodată jucând pe Barbu Ana cei din comitetul director astfel încât sa evalueze cât de cât corect MP-ul Anei? Eu zic ca Cătălin este cel mai în măsura sa evalueze MP-ul ei, o vede jucând foarte des. Conform regulament 2019 organizatorul hotareste la turneele B MP-ul.

Sunt de aceeasi parare cu Pali, prioritate ar trebui sa aiba MP ul stabilit de Comitetul Director la prima participare, iar valoarea ar trebui inregistrata in Clasament. Altfel, la mai multe participari la turnee B, precum si la primul turneu A, jucatorul ar primi de fiecare data alt MP. Daca Comitetul Director e actv, la prima participare ar primi un MP stabil si bine motivat. Daca la ora stabilirii grupelor jucatorul nu a primit inca un MP, organizatorul stabilieste un MP pe care-l considera potrivit, MP>33. In nici un caz MP=0.

As oferi si un pronostic: MP=40 :)
Și ce facem dacă un divizionar se înscrie în ultima clipă? Poate comitetul director nu mai are timp sa faca o analiză a jucatorului. Ce facem cu el? Nu l cunoaștem, nu știm nimic despre acest jucator.

Și ce facem dacă un divizionar se înscrie în ultima clipă? Poate comitetul director nu mai are timp sa faca o analiză a jucatorului. Ce facem cu el? Nu l cunoaștem, nu știm nimic despre acest jucator.

Organizatorul ar trebui sa aiba toate drepturile sa-i stabileasca un MP.

Au văzut-o vreodată jucând pe Barbu Ana cei din comitetul director astfel încât sa evalueze cât de cât corect MP-ul Anei? Eu zic ca Cătălin este cel mai în măsura sa evalueze MP-ul ei, o vede jucând foarte des. Conform regulament 2019 organizatorul hotareste la turneele B MP-ul.

Nu stiu daca au vazut-o, eu ii cunosc insa foarte bine evolutia. MP ul de intrare nu ar trebui sa fie un numar in perfecta concordanta cu valoarea, ci o valoare oarecum apropiata, care ar permite celorlalti participanti sa primeasca punctaje realiste, spre deosebire de MP=0.

Nu impiedica nimeni ca Comitetul sa se sfatuiasca cu organizatorul pentru stabilirea unui MP cat mai apropiat de valoarea (aproximativa) a jucatorului. Este insa necesar sa se stabileasca o valoare oficiala.

Ultima editare:
Organizatorul ar trebui sa aiba toate drepturile sa-i stabileasca un MP.

Nu stiu daca au vazut-o, eu ii cunosc insa foarte bine evolutia. MP ul de intrare nu ar trebui sa fie un numar in perfecta concordanta cu valoarea, ci o valoare oarecum apropiata, care ar permite celorlalti participanti sa primeasca punctaje realiste, spre deosebire de MP=0.
Toate drepturile? Pai dacă nu l cunoaștem? Nu l am vazut in ultimile luni cum a evoluat, de unde sa știm ce mp sa ii dam sa fie cât mai aproape de adevăr?

Te sfatuiesti cu Comitetul Director sau cu coordonatorul zonei. Iti proopun MP=41. E o valoare corecta, Ana este locul 16 in clasamentul FRTM si face parte din lotul de junioare al Romaniei.

Ultima editare:
"- Grupele se afiseaza pe forum in ziua premergatoare concursului, dupa orele 22,00, mai putin la categoria incepatori. "

Cand vedem grupele?

Daca-mi permiteti, cred ca ati si gasit solutia/cifra corecta in acest caz, daca nu ar fi timp suficient pt. o decizie a Comitetului Director in acest sens.

De asemenea, mi se pare ca si in cazul ipotetic in care un divizionar se prezinta direct la sala, experienta d-lui Bodeanu a creionat solutia probabila.

Succes pt. week-end, sa ne bucuram de turnee cat mai faine! :)

"- Grupele se afiseaza pe forum in ziua premergatoare concursului, dupa orele 22,00, mai putin la categoria incepatori. "

Cand vedem grupele?
După orele 22.00,asa cum scrie în anunt.

Având in vedere că este un turneu B nu se cramponează nimeni dacă media este aproximativ egală cu valoarea, Cătălin să decidă .

Acum mai tine si de pronostic, eu nu aș lua pozitia nimănui dintre cei care se află pe locul 1 in grupă, ci as da media imediat urmatoare din poztiile 2.
Nu m-am sfătuit cu Comitetul, asa că nu atacati, este o părere.
Succes!

Gr.inferioara nr. 1 - Avansati
Nume si prenumeLocalitate
1​
2​
3​
4​
5​
6​
V​
Loc​
1TUCA CRISTISLATINA
2MORARU CONSTANTINBUCURESTI
3PARASCHIV CLAUDIUBUCURESTI
4PETRARU IONUTBUCURESTI
5FICLEANU GABRIELGIURGIU
Gr.inferioara nr. 2 - Avansati
1​
2​
3​
4​
5​
6​
V​
Loc​
1ACU PAULBUCURESTI
2CIOCAU VIORELBUCURESTI
3NEGOITA EDWARDBUCURESTI
4BOROICA ALEXBUCURESTI
5VLAD MARIA VICTORIABUCURESTI
Gr.inferioara nr. 3 - Avansati
1​
2​
3​
4​
5​
6​
V​
Loc​
1TEODORESCU RADUBUCURESTI
2ENCULESCU MIHAITADOBROESTI
3DRAMBA DANIEL DUMITRUBUCURESTI
4SANDU ANDREISIBIU
5ENCIU MARCELBUCURESTI
Gr.inferioara nr. 4 - Avansati
1​
2​
3​
4​
5​
6​
V​
Loc​
1PLOP ADRIANBUCURESTI
2GULUTA FLORINBUCURESTI
3DRAGOS MARIANBUCURESTI
4CRACIUNAS BOGDANBUCURESTI
5VASILE FLORINBUCURESTI
6BURCIU RADUBUCURESTI
Gr.inferioara nr. 5 - Avansati
1​
2​
3​
4​
5​
6​
V​
Loc​
1BEJAN ALEXANDRUTECUCI
2CIOCAN IONCHIAJNA
3PASOVEANU SILVIANBUCURESTI
4BUCUR MARIOBUCURESTI
5AZOITEI GEORGE SEBASTIANBUCURESTI
6MUSTATA DANBUCURESTI
Gr.inferioara nr. 6 - Avansati
1​
2​
3​
4​
5​
6​
V​
Loc​
1CURELEA PETRELEHLIU GARA
2BALUTA SILVIUBUCURESTI
3IONESCU ALEXANDRUBUCURESTI
4STANESCU TIBERIUSLATINA
5IRIMIA MARIANPLOIESTI
6SPIRCHEZ ANDREEABUCURESTI
Gr.inferioara nr. 7 - Avansati
1​
2​
3​
4​
5​
6​
V​
Loc​
1CRISTESCU CRISTIANBUCURESTI
2ZAHARIA PUIUBUCURESTI
3BARBU DANIELBUFTEA
4DINA ALEXANDRUBUCURESTI
5BRUMA OVIDIUBotoșani
6FILIPOIU VALENTINBUCURESTI
Gr.inferioara nr. 8 - Avansati
1​
2​
3​
4​
5​
6​
V​
Loc​
1VITAN ANDREIGIURGIU
2CONSTANTIN CRISTINABUCURESTI
3STAN ANDREIBUCURESTI
4HUICA PETREBUCURESTI
5AVADANOAEI PETUELBotoșani
6RUSEA IONUTBREAZA

Pralea Constantin Alba Iulia începători

Ștefănică Mihai, București incepatori

Scuze de intarziere, din motive medicale, sunt nevoie sa ma retrag.
Multumesc de intelegere !

Dupa o lunga perioada de inactivitate in Amatur, revin printre voi cu inima deschisa si cu pofta de joaca!

Ps. La Elite (ca sa iau pranzul in familie:)

Back
Sus