Variante ar fi dar fara suport si din partea Amatur acolo unde "ajutorul" nu exista, e greu.
Ca sa exemplific, as fi vrut sa organizez un turneu in localitatea Dorohoi, jud. Botoșani. Nu cunosc pe nimeni acolo dar stiu ca sunt sali tip Nastase in care se pot desfasura turnee fara nici o problema. Sa presupunem ca inchirierea salii si toate celelalte (cafea, protocoale, etc) se pot achita din taxa. Marea problema e logistica ca si ea e destul de costisitoare si taxa nu poate acoperi inchirierea meselor, matinelelor, etc. Aici cred ca ar putea interveni Amatur. Acolo unde se indrazneste a se intra cu turnee noi trebuie suport suplimentar si din partea noastra. Este doar o parere, o idee care cred ca ar avea un impact pozitiv asupra miscarii Amatur.
Bine punctat, domnule Sorin Client.Impartasesc opinii apropiate de dvs.,din experienta noastra locala,avand deja 2 turnee B in municipiul nostru.Amaturul e intr o masura implicat ,ne a oferit 2 mese de tenis.
Implicarea Amatur in organizare inseamna si un lobby al miscarii si o sensibilizare a autoritatilor principale din localitati .Ma refer la Primarii,ADP,Inspectorate Scolare judetene,astea pot oferi usor sprijin esential , ma refer la neperceperea chiriei salii pentru macar 1-2 turnee pe an.In aceste conditii poti reduce si taxa de inscriere la turneu,acoperind doar costuri cu inchirierea meselor si costul de transport.
Sent from my iPhone using Tapatalk