AmaTur: Turneu A Turneu A - 11.08.2012- Cupa ,,Vaii Mureșului'' Deda jud.Mureș - editia a II-a.

Gress

organizator local
Turneu "A" CUPA VAII MURESULUI Open + amatori -editia II- localitatea Deda -11.08.2012

LOCALITATEA : DEDA, jud. Mureș la 15 km de la Reghin spre Toplita
Concursul este organizat cu sprijinul Primariei comunei DEDA si Asociatia ,,Vaii Mureșului'' cu ocazia Festivalului Vaii Mureșului( festival de datini si obiceiuri traditionale)
Locatia : Sala de Sport tip "Sovata" - la marginea drumului principal la intrarea in comuna, dinspre Reghin.
Nr. de mese 12-14: Butterfly,Donic, Sponetta, PIV, Reghin
Taxa de inscriere: 30 lei
Copii sub 14 ani si persoane cu dizabilitati( RITTO) NU platesc taxa.
Se asigura: 1 portie Babgulyas, produse de panificatie, apa minerala si plata, tuica si dozator bere la liber.
Ora de incepere 9.00 - pana se termina. Incercam terminarea turneului cat mai repede pentru a face o vizita si la festival
Inscrieri pe forum si telefonic pana in data de 10.08.2012 ora 20 pentru a efectua grupele de seara.
Sistemul de joc: Clasic-grupe inferioare, superioare si eliminatoriu.
Premii: Locul 1-4 Diplome si cupe
locurile 5-8 diplome

Pentru cei care doresc sa vina mai repede se asigura cazare la Pensiunea MONTANA din com. Morareni la (la 4 km. de sala) teren de sport, piscina interioara mica, sauna, sala forta, masa de tenis , langa pensiune exista un strand in aer liber.
Tarife: camere cu 2 paturi - 60 lei
camere cu 3-4 paturi- 20 lei/pat , cu mentiunea pentru Turneul de tenis de masă.

SURPRIZE
Organizatori: Marian Florin tel- 0745- 869928
Kantor Imre-Zoltan- 0741-908006

mi-aduc aminte cu placere de turneul de anul trecut....si o sa fac tot posibilul sa vin desi in data de 10/11 am o obligatie.
Ptr cei care ezita, ma simt obligat sa spun ca gazdele au fost deosebit de primitoare, mancarea excelenta, spatiu de joc f bun iar festivalul a fost cireasa de pe tort.
TIPSER GABRIEL - Sighișoara

Vai mai Gabi ce bine o sa va distrati chiar in ziua nuntii mele,ce m-as fi dus sie eu.Va invidiez!Poate la anu voi merge :))

CASA DE PIATRA Lorand te asteptam in randul celor care au divergente cu sotiile cand au turned.

Eeeiii cu viitoarea sotie la turnee?!...e de domeniul SF dar singur sau cu prietenii cu siguranta ca voi merge

Back
Sus