Ne-am simtit super si de data asta la Deda!!Felicitari organizatorilor!Bravo Florin si Ecsi pt reusita turneului!
Felicitari tuturor participantilor pentru aportul adus in reusita acestui turneu,de la cei de pe podium la ultimul clasat,toti am iesit invingatori petrecand un week-end placut in compania sportului preferat si a colegilor amatur-isti din tara!!Coinditiile au fost la inaltimea turneului,festivalul a fost incantator,toata lumea a fost super-multumita!!Pe langa copii de la Ludus,remarcatii mei de suflet!)doresc sa felicit castigatorul(Bravo Norbert!),finalistul(Bravo Vasile!se vede ca prezenta sotiei te-a stimulat si mai tare!),locurile3-4(Bravo Alex si Lopatica!),cu o remarca speciala pentru Alex Grigore care a invins toate obstacolele pentru a participa la acest turneu ,alaturi de colegii si prietenii din Agnita si Sighișoara!Bravo Alex!Un salut prietenesc lui Alehandro,pe care am avut placerea sa-l cunosc personal si sa-i multumesc pentru donatile facute copiilor din Agnita!
Bravo DEDA!CHAPEAU!Vom reveni cu placere si la anu'!