TURNEU A - 17 iulie - Mioveni

Re: TURNEU A - 17 iulie - Mioveni

Lista cu cei inscrisi pina acum se gaseste pe prima pagina.
Pentru cei ce doresc, sala este la dispozitie incepind de vineri orele 18.00
P.S. Numai pentru antrenamentele la tenis de masă, nu si pentru turneul de table :biggrin: :biggrin:

Din București
Silviu Niculae - Amatori si table
Dinu Gheorghe (Gigi Spin) - Open

din București:
Micuda Mihai, amatori +table

Laura Gheorghiu
Dinca Tiberiu
amandoi la open

dragos ene din ploiesti - open.
daca nu ajung, dau de stire.

din pacate, nu mai pot sa ajung la mioveni.

Finala:Trifu-Ciobanu( are Ciobanu 2-1),
Locul 3 Enciu Alexandru, locul 4 un baiat din București( nu stiu numele).

S-a incheiat turneul de la Mioveni, unde pe o zi torida s-au infruntat 30 participanti la OPEN si 41 de participanti la AMATORI.
Clasamentele finale pe prima pagina.
Vreau sa multumesc in primul participantilor, care chiar daca au venit de la distante destul de mari (Alba Iulia, Slobozia, Cisnadie), au reusit pe o caldura infernala sa ofere un spectacol de exceptie.
Finala de la OPEN s-a jucat intre 2 prieteni ce au reusit citeva schimburi demne de vizionat (or sa fie si ceva filme, dar mai multe amanunte in zilele urmatoare).
A cistigat cel mai tinar dar felicitarile le primesc toti finalistii.
La AMATORI, a cistigat o mai veche cunostinta, care de acum incolo a promis ca o sa-si masoarele fortele la OPEN. Succes si lui si finalistilor .
In premiera, s-a organizat in paralel si un turneu de table, unde s-a premiat cel mai bun tablagiu dintre pingpongisti.
Spre surprinderea unora (dar nu si a cunoscatorilor, care vorba reclamei de la Bergenbier..... prietenii stiu de ce) Dan Dica, la primul turneu in Amatur a cistigat si premiul pus in joc.
Cam atit in aceasta seara, revenim cu alte informatii , poze si filme in zilele urmatoare

Acea "veche cunostinta " fiind domnul Bodeanu ?
Cat despre finala de la open a fost una slaba dupa parerea mea, fara schimburi prea reusite, atat eu cat si bogdanel am ratat multe mingi aiurea. Pt prima oara de cand particip la turnee m-a luat ameteala din cauza caldurii :crazy:
Clasamentul primilor 4 :
1. SPORT KOMBAT
2. SPORT KOMBAT
3. enciu
4.Dragan Daniel din București o tanara sperantza :mrgreen:

Acea veche cunostinta fiind cel pe care l-ai antrenat tu :biggrin: .... Ilie :clap:
Felicitari celor 2 finalisti si lui Daniel, intr-adevar o mare speranta :thumbup:

Se pare ca " alex ciobanu " stie sa scrie numai nume din București cu litere mari . Pacat , lipsa de respect! Probabil de la foarte multe concursuri castigate la rand.

Scuze silvinio nu a fost cu intentie, sper ca ma vei putea ierta iar greseala va fi indreptata imediat. :mrgreen:
Clasamentul primilor 4 :
1 sport kombat
2 sport kombat
3 ENCIU ALEXANDRU DIN SLOBOZIA
4 daniel dragan
:mrgreen:

OK Alex inteleg ca nu a fost cu intentie , bafta in continuare.

Eu cred ca Alex a spus bine in primul post doar "Enciu", pt. ca e unul singur in Amatur, vorba 'ceea:''Unu-i Enciu!" :lol:

Alex.C a spus:
Acea "veche cunostinta " fiind domnul Bodeanu ?
Cat despre finala de la open a fost una slaba dupa parerea mea, fara schimburi prea reusite, atat eu cat si bogdanel am ratat multe mingi aiurea. Pt prima oara de cand particip la turnee m-a luat ameteala din cauza caldurii :crazy:
Clasamentul primilor 4 :
1. SPORT KOMBAT
2. SPORT KOMBAT
3. enciu
4.Dragan Daniel din București o tanara sperantza :mrgreen:
Cred ca il stiu pe Daniel, nu? :crazy: :crazy: :crazy: :roll: :roll:

Cateva fotografii de la premiere. Au fost facute cu telefonul si calitatea nu e grozava !!

Back
Sus