Serban N
junior
Serban Nascu - Cluj-Napoca - open
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Referitor la subiectul ca cine are prioritate la inscriere, sesizata de domnul Gelu, probabil a fost pt. derutarea adversarului. Am făcut aceasta observație si la turneul memorial de la Cluj, dar fara nici un rezultat. Este bine sa nu se facă confuzii, chiar daca regula este bine stabilita. De data aceasta anuntul de la început este greșit pus. Trebuia scris "in ordinea înscrierii" in loc de "in ordinea clasamentului". Scuze pt. deranj.
Corecteaza atunci si anuntul din primul post. Altfel o sa faci copy/paste si data viitoare, iar greseala se va repeta.Imi cer scuze. Stiu ceea ce am scris in primul post in legatura cu inscrierile. Ramane in ordinea inscrierii. Mii de scuze!!!
Se inscrie Moldovan Alexandru din Târnaveni la open
Referitor la subiectul ca cine are prioritate la inscriere, sesizata de domnul Gelu, probabil a fost pt. derutarea adversarului. Am făcut aceasta observație si la turneul memorial de la Cluj, dar fara nici un rezultat. Este bine sa nu se facă confuzii, chiar daca regula este bine stabilita. De data aceasta anutul de la început este greșit pus. Scuze pt. deranj.