AmaTur: Turneu A Turneu A AmaTur, 19.05.2012, la ROMAN, Open+Amatori+Juniori

Un concurs la open cu mai putin de 10 participanti cred ca nu isi are rostul asa ca banuiesc ca pana la urma o sa fie un concurs "la gramada". Ma inscriu si eu pe ultima suta de metri: Tiganesteanu Adrian-Bacău-208

Inteleg ca daca vin si eu la open, adica la ora 12.00, particip direct in semifinale ?! Sau, daca vin la 12.00, nu pot participa fiindca concursul a inceput la 10.00 ?!

nu poti juca pt. ca nu te-ai inscris pana la ora 20.00...:D
glumesc,
solutia se gaseste, numai sa vii,
toata lumea stie ca ai valoare , pt. semifinale (cel putin), asa ca poti sa intri direct in semifinale...:D
sau joci restantele..., la acest nr. de participanti, va fi timp...

Vrem sa mergem pe toate cele 3 gupe de participanti.
Noi am anuntat din timp concursul.
La Open nu prea sau inscris jucatori si daca maine dimineata, nu se vor mai anunta telefonic cred ca v-om face turneu la gramada din cauza lipsei de participanti.

Din Iași si Barlad se indreapta in jur de 10 persoane pentru Open: Bularda Iulian, Dorin, Albina, Madalina (sora lui Dorin); Iași: Florin Gherasim, Florin Onisei, Marcel Surdu, Adrian Vilcu; si cred ca mai sunt si altii.... succes, si sa ne vedem la Roman, cu bine!

Copii:
- Loc.I-Popescu Mihai-Straja
- Loc.II- Baciu Tiberiu-Roman
- Loc.III-Ursulean Daniel-Straja
Amatori:
- Loc.I- Tiganisteanu Adrian-Bacău
- Loc.II- Ciurea Andrei-Targu Frumos
- Loc.III- Ursulean Vasile-Straja
Open:
- Loc.I- Calin Mihai(Albina)-Barlad
- Loc.II- David Dorin-Barlad
- Loc.III- Surdu Maricel-Barlad
Acestia sunt finalistii.Restul clasamentului v-a fi actualizat in curand.
Ne cerem scuze pt afisarea tarzie a finalistilor.(Am fost ocupati cu eliberarea salii polivalente)
- Organizatorii multumesc celor care au participat,domnului Catalin Cozma pt. sprijinul acordat si speram participantii au fost multumiti de conditiile existente la sala.
- Multumim deasemeni :-domnului Vasile Ursulean - Straja, domnului Sebi- Bacău pt sprijinul acordat.
-domnului Bularda Iulian-Barlad si domnului Valcu Adrian-Iași pt. mobilizarea si spiritul de echipa de care au dat dovada.

Au fost 60 de concurenti,42 la Amatori,14 la Open si 4 copii,am cautat sa dinaizam desfasurarea concursului permitand astfel concurentilor sa prinda meciul de fotbal
La Amatori nu am foaia cu inscrierile in consecinta sunt unii jucatori carora nu le cunosc domiciliul,voi completa ulterior
AMATORI
1.TIGANESTEANU ADRIAN-BACAU
2.CIUREA ANDREI-TG.FRUMOS
3.URSULEAN VASILE-STRAJA
4.VLASE DORIN-ADJUD
5-8
ROJNITA-BACAU
PAVEL -ROMAN(cred)
SURMEI BOBI-BACAU
ZANESCU CRISTI-ROMAN
9-16
DAVID MADALIN-BARLAD
HURJUI DOREL JR-FRATAUTI
VLAISAN VASILE-VICOV
BARSA ION-BACAU
TICU DORIN-BACAU
PETENCHI EDMOND-ROMAN
BAISAN PAUL-ROMAN(ORG)
CHIRAP DAN-GURA HUMOR
LOC 3 GR SUP
IORDACHI ADRIAN-ADJUD
AVRAM GABRIEL-RADAUTI
BRANISTE.. -BACAU
URSULESCU ION-BACAU
CHITIMUS... -ROMAN
GIPSY KING-ALBA IULIA
COROIU ANDREI-ROMAN
SERBAN LIVIU-ROMAN
LOC 4 GR SUP
NASTASE CTIN-ROMAN
ALDEA IULIAN-Fălticeni
UNGUREANU.. -ROMAN
ACATRINEI LUCIAN-ROMAN
ALDEA NELU-Fălticeni
GRADINARU.. -BACAU
BORCEA VASILE-ROMAN
SOFIAN CORNEL-SUCEAVA
1V GR INF
INICERU...-TG FRUMOS
0 V GR INF
FOIT SORIN-SUCEAVA
COTOARA TOADER-SUCEAVA
CARPOVICI SERGIU-Fălticeni
MALAESCU ELA-BARLAD
DONISA....-ROMAN
NASTASE...-ROMAN
Concursul de Open a fost puternic,la el participand 14 legitimati printre care si un nr mconsiderabil de divizionari B

OPEN
1.MIHAI CALIN- BARLAD
2.DAVID DORIN-BARLAD
3.SURDU MARCEL-IASI
4.CRETU FLORIN-IASI
5-6
VALCU ADRIAN-IASI
VARLAN ADRIAN-ONESTI
7-8
MOSNEAGU MARIUS-Fălticeni
BULARDA IULIAN-BARLAD
9-10
COZMA CATALIN-Fălticeni(ORG)
SPANU VASILE-VICOV
11-12
ONISII FLORIN-IASI
URSULEAN FLORIN-STRAJA
13-14
GHERASIM FLORIN-IASI
BUJOREANU NICU-Fălticeni
Multumim tuturor!

Am ajuns cu bine acasa, in 3 pistoane....
Multumesc organizatorilor din Roman pentru acest turneu reusit! I-am simtit cu inima alaturi de noi, participantii. Sunt constient si de efortul facut de acestia pentru reusita acestui turneu.
Multumesc lui Catalin Cozma pentru rezolvarea problemelor legate de concurs si mai ales pentru alegerea inteligenta si oportuna a schemei de joc la sectiunea Open.
Cu respect si prietenie pentru acesti romascani,
Adrian Vilcu

loha dragilor...cam asa arata un turneu de adevarat AMATOR...pleci de la Alba Iulia la 7 seara cu trenul{ ca avion de unde? .sa nu zicem bani} spre Roman. Ajungi dimineata la ora 8 si intri primul in sala de sport.Se uita portarul la tine ca la o naluca... ceva de genul care n-ai nenea somn la ora asta..Incepi turneul ca de aia te afli acolo... dar tot timpul stai cu ochi pe ceasul de pe tabela salii. ca ai un tren de prins doar ai venit la distractie nu la munca.Joci cum sti tu mai bine dar oboseala te duce la alt nivel,..Dar e o satisfactie nebuna numai la gindul ca nu doar ai citit pe forum despre acest turneu dar ai chiar participat la el.Multumiri multe principalului meu sponsor ..cumnatul GHEORGHE,,omul responsabil cu biletele,..domnului Viorel care ne-a asigurat transportul la gara unde am prins trenul de intoarcere ajungind dimineata la 8 acasa.Asta se cheama campania tenisului de masa amator..{.e drept ca trebuie sa fii dus putin si cu capul}...Felicitari organizatorilor si aceluia dintre ei care a reusit sa intoarca scorul in meciul direct de la 2-0 la 3-2.[tot trenul bata-l vina]Voi ajunge oricind cu drag in orasul Dv pe care sper sa-l vad, nu numai din masina.Pina data viitoare de la Alba Iulia acelasi salut voios....LONG LIVE ROCK AND ROLL

---------- Post added 21.05.2012 at 00:25 ----------
de data asta am facut mai putine poze ,
rugam pe dn. Paul sa posteze mai multe !
multumesc !

loha dragilor...cam asa arata un turneu de adevarat AMATOR...pleci de la Alba Iulia la 7 seara cu trenul{ ca avion de unde? .sa nu zicem bani} spre Roman. Ajungi dimineata la ora 8 si intri primul in sala de sport.Se uita portarul la tine ca la o naluca... ceva de genul care n-ai nenea somn la ora asta..Incepi turneul ca de aia te afli acolo... dar tot timpul stai cu ochi pe ceasul de pe tabela salii. ca ai un tren de prins doar ai venit la distractie nu la munca.Joci cum sti tu mai bine dar oboseala te duce la alt nivel,..Dar e o satisfactie nebuna numai la gindul ca nu doar ai citit pe forum despre acest turneu dar ai chiar participat la el.Multumiri multe principalului meu sponsor ..cumnatul GHEORGHE,,omul responsabil cu biletele,..domnului Viorel care ne-a asigurat transportul la gara unde am prins trenul de intoarcere ajungind dimineata la 8 acasa.Asta se cheama campania tenisului de masa amator..{.e drept ca trebuie sa fii dus putin si cu capul}...Felicitari organizatorilor si aceluia dintre ei care a reusit sa intoarca scorul in meciul direct de la 2-0 la 3-2.[tot trenul bata-l vina]Voi ajunge oricind cu drag in orasul Dv pe care sper sa-l vad, nu numai din masina.Pina data viitoare de la Alba Iulia acelasi salut voios....LONG LIVE ROCK AND ROLL

Prietene, esti un simpatic ! Prezenta ta pitoreasca la oricare dintre turnee nu trece neobservata, dovada stand fotografiile in care apari. Cred ca multa lume se intreaba vazandu-te "bai, sa fie, avem si jucatori din India la turneu? "
Cat despre "sarit" sau "dus cu capul", stai linistit. Majoritatea suntem asa... Ramane problema cu disponibilitatea fiecaruia...
Raspunzandu-ti la salut iti doresc toate cele bune ! LONG LIVE ROCK AND ROLL !

Va multumesc pt. apreciere, in numele oraganizatorilor.
Pe viitor speram sa ne mobilizam mai bine, sa excludem evantualele probleme care au aparut acum.
---------- Post added 21.05.2012 at 10:25 ----------
loha dragilor...cam asa arata un turneu de adevarat AMATOR...pleci de la Alba Iulia la 7 seara cu trenul{ ca avion de unde? .sa nu zicem bani} spre Roman. Ajungi dimineata la ora 8 si intri primul in sala de sport.Se uita portarul la tine ca la o naluca... ceva de genul care n-ai nenea somn la ora asta..Incepi turneul ca de aia te afli acolo... dar tot timpul stai cu ochi pe ceasul de pe tabela salii. ca ai un tren de prins doar ai venit la distractie nu la munca.Joci cum sti tu mai bine dar oboseala te duce la alt nivel,..Dar e o satisfactie nebuna numai la gindul ca nu doar ai citit pe forum despre acest turneu dar ai chiar participat la el.Multumiri multe principalului meu sponsor ..cumnatul GHEORGHE,,omul responsabil cu biletele,..domnului Viorel care ne-a asigurat transportul la gara unde am prins trenul de intoarcere ajungind dimineata la 8 acasa.Asta se cheama campania tenisului de masa amator..{.e drept ca trebuie sa fii dus putin si cu capul}..Felicitari organizatorilor si aceluia dintre ei care a reusit sa intoarca scorul in meciul direct de la 2-0 la 3-2.[tot trenul bata-l vina]Voi ajunge oricind cu drag in orasul Dv pe care sper sa-l vad, nu numai din masina.Pina data viitoare de la Alba Iulia acelasi salut voios....LONG LIVE ROCK AND ROLL
Multumim pt participare dle.King, pt. efortul depus, sunteti un exemplu, un adevarat pasionat al acestui sport,demn de urmat. Cat despre meciul castigat de mine, de la 0-2 cu 3-2, sunt sigur ca altul ar fi fost scorul daca nu a-ti fi fost presat de timp. Va asteptam cu drag si data viitoare.

...precum si efectuarea grupelor inferioare la amatori prin prezenta a unui nr de 3 personane din roman intr-o singura grupa...
...in rest, numai de bine

aloha inca o data dragilor....multumiri pentru vorbele frumoase si sper ca TATA DOAMNE DOAMNE sa ne tina cit mai multi ani sanatosi... sa ne putem intilni cit mai des la aceste minunate turnee.Care nu aveti stare sambata.. ne-om intilni la Cluj,sanatosi de-om fi....valabil si prietenul de la Blaj.De la Alba Iulia acelas salut voios....LONG LIVE ROCK AND ROLL

Back
Sus