PenkTennis
junior
De la Suceava la amatori:
Sorin Foit (577).
Sorin Foit (577).
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
loha dragilor...cam asa arata un turneu de adevarat AMATOR...pleci de la Alba Iulia la 7 seara cu trenul{ ca avion de unde? .sa nu zicem bani} spre Roman. Ajungi dimineata la ora 8 si intri primul in sala de sport.Se uita portarul la tine ca la o naluca... ceva de genul care n-ai nenea somn la ora asta..Incepi turneul ca de aia te afli acolo... dar tot timpul stai cu ochi pe ceasul de pe tabela salii. ca ai un tren de prins doar ai venit la distractie nu la munca.Joci cum sti tu mai bine dar oboseala te duce la alt nivel,..Dar e o satisfactie nebuna numai la gindul ca nu doar ai citit pe forum despre acest turneu dar ai chiar participat la el.Multumiri multe principalului meu sponsor ..cumnatul GHEORGHE,,omul responsabil cu biletele,..domnului Viorel care ne-a asigurat transportul la gara unde am prins trenul de intoarcere ajungind dimineata la 8 acasa.Asta se cheama campania tenisului de masa amator..{.e drept ca trebuie sa fii dus putin si cu capul}...Felicitari organizatorilor si aceluia dintre ei care a reusit sa intoarca scorul in meciul direct de la 2-0 la 3-2.[tot trenul bata-l vina]Voi ajunge oricind cu drag in orasul Dv pe care sper sa-l vad, nu numai din masina.Pina data viitoare de la Alba Iulia acelasi salut voios....LONG LIVE ROCK AND ROLL
Multumim pt participare dle.King, pt. efortul depus, sunteti un exemplu, un adevarat pasionat al acestui sport,demn de urmat. Cat despre meciul castigat de mine, de la 0-2 cu 3-2, sunt sigur ca altul ar fi fost scorul daca nu a-ti fi fost presat de timp. Va asteptam cu drag si data viitoare.loha dragilor...cam asa arata un turneu de adevarat AMATOR...pleci de la Alba Iulia la 7 seara cu trenul{ ca avion de unde? .sa nu zicem bani} spre Roman. Ajungi dimineata la ora 8 si intri primul in sala de sport.Se uita portarul la tine ca la o naluca... ceva de genul care n-ai nenea somn la ora asta..Incepi turneul ca de aia te afli acolo... dar tot timpul stai cu ochi pe ceasul de pe tabela salii. ca ai un tren de prins doar ai venit la distractie nu la munca.Joci cum sti tu mai bine dar oboseala te duce la alt nivel,..Dar e o satisfactie nebuna numai la gindul ca nu doar ai citit pe forum despre acest turneu dar ai chiar participat la el.Multumiri multe principalului meu sponsor ..cumnatul GHEORGHE,,omul responsabil cu biletele,..domnului Viorel care ne-a asigurat transportul la gara unde am prins trenul de intoarcere ajungind dimineata la 8 acasa.Asta se cheama campania tenisului de masa amator..{.e drept ca trebuie sa fii dus putin si cu capul}..Felicitari organizatorilor si aceluia dintre ei care a reusit sa intoarca scorul in meciul direct de la 2-0 la 3-2.[tot trenul bata-l vina]Voi ajunge oricind cu drag in orasul Dv pe care sper sa-l vad, nu numai din masina.Pina data viitoare de la Alba Iulia acelasi salut voios....LONG LIVE ROCK AND ROLL