Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Sa gasit ! Dati-mi un tel cand vreti sa o recuperati !Vaculisteanu Ionut - Sv am uitat o paleta cu 2 fete negre intr-o husa transparenta - o rugaminte pt domnul Chirap (0753329519)
Taticule intradevar ai vazut ce clienti tari sunt la concursul de la Mangalia,nici eu nu sper prea multe dar incercam marea cu degetul.Va fi foarte greu ,dar nu imposibil.HAI A NOSTRI nu ne dam noi asa usorHa ha. Prea frumos sa fie adevarat...
Chestia asta cu ,,HAI AI NOSTRI " ! m-a derutat total si, fiindca n-am stiut cui i se adreseaza, am lasat pe altii sa cistige trofeeleClasament provizoriu:
Open
1 Gogu Gabriel
2 Cozma Catalin
3. Cioli
Amatori:
1. Tiganas Mihai
2. Marcu Vasile
3. Ursulean Vasile
Copii:
1 Hasna Cosmin
2...
Clasamentul final maine dimineata !
Multumesc tuturor participantilor si profit ca Vasile nu a ajuns inca la Straja pentru ca a urmarit meciul de fotbal pe un ecran urias,,,sa il felicit pt cuputa si sa multumesc pentru mese Astept sa posteze fotografiile pe site
Hai ai nostrii !!!
Chestia asta cu ,,HAI AI NOSTRI " ! m-a derutat total si, fiindca n-am stiut cui i se adreseaza, am lasat pe altii sa cistige trofeele.
Dar, cel mai important lucru este ca am vizitat un tinut extraordinar si, culmea, locuit de niste oameni extraordinari.
Bravo Dane ! Nu-mi pare rau ca am facut 1000 de km.
Felicitari tuturor luptatorilor, mai ales lui Coroiu Andrei, care m-a invins de doua ori, dar nu a fost echitabil, fiindca eu am beneficiat de iarba iar el de tinerete. Oricum, sunt sigur ca vom mai auzi de el . A pierdut in semifinala la mustata, contra gladiatorului Vasile, care a jucat extraordinar. Bravo baieti si mosnegi !; ati fost aproape unii de altii .
Pe curind.
De data asta, am dus-o pe nevasta-mea la o singura manastire, in speranta ca, pe viitor, o sa vrea sa le vada si pe celelalteChestia cu " Hai ai nostrii" se adreseasa tuturor prietenilor iubitori de tenis de masă! Ma bucur ca am mai inclus unul in marea gasca a noastra. Am sa va eliberez o legitimatie in acest sens! Sper ca ati petrecut zile placute in Bucovina si va reasteptam pe meleagurile noastre. La buna vedere!
De retinut acest aspect,mai ai o sansa si la urmatorul turneu!De data asta, am dus-o pe nevasta-mea la o singura manastire, in speranta ca, pe viitor, o sa vrea sa le vada si pe celelalte![]()