AmaTur: Turneu A Turneu A AmaTur la Gura Humorului Cupa " Dakiro" ed.II 03.05.2014 O+ A + J

Bună seara! Cred ca e o conjuctura usor nefavorabila pentru amaturistii familisti si nu numai.Sunt convins ca pana m?ine seara unii vor scapa de cartonase ,si vom fi mai multi.De fiecare dată vin cu placere la Humor si cu sotia.E o destinatie deosebita .Asa mai spăl din pacate.Organizarea turneelor de aici poate constitui un reper pt ceilalti organizatori.

Eu, pentru ca toata familia sa fie multumita si nu numai, ii iau pe toti la Humor, mai ales ca sunt atatea posibilitati de petrecere in mod placut, a minivacantei de 1 mai.

asa.haideti mai multi. nea Dan ne asteapta, si sigur ne asteapta cu bratele deschis.cum a facut o mereu :D

Ultima editare:
Carausu Ciprian, Serban Daniel din București la Amatori ! Normal sunt cumnatii mei si au venit in vizita in aceasta mini vacanta. Asa ca... la tenis cu ei :)
Pogorevici Mircea, Tatarau Tudor din Gura Humorului - amatori si inca doua persoane din Onesti inca nu le stiu numele dar am sa le notez cu Onesti 1 si Onesti 2.
Se retrage Ciobanu Gabriel.

Ultima editare:
Multumesc tuturor pentru aprecieri, multumesc participantilor, si celor care urmaresc acest post. Probabil ca numarul inscrisilor este relativ mic deoarece am anuntat tarziu acest turneu iar multe persoane aveau deja facut un alt plan de 1 Mai. Acestora le doresc petrecere frumoasa. Am initiat acest turneu pentru a va bucura alaturi de mine de achizitionarea a inca 4 mese Jolla de la EMI - TT ( cu aceasta ocazie ii multumesc si ii doresc succes mai departe). De acum inainte veti avea permanent la Gura Humorului parte de 16 mese ITTF .
HAI AI NOSTRI !

se inscrie Vlaisan Vasile si Plamada Victor din Vicov la amatori, si Popescu Mihai Sorin se transfera la amatori.

- - - Actualizat - - -

si Avram Gabriel se transfera la amatori.

Din Bacău Rojnita Sebastian amatori ,Rojnita Sebastian junior copii clasa 5-8

Back
Sus