AmaTur: Turneu A Turneu A Amatur: Tabara ''Tenis de masa in Bucovina'' 13 Iulie 2013 O+ A + J

din bacau se inscriu Capusa Bogdan - open
Berbece Bianca - amatori

Din Bacău Maxim Vasile Gabriel la amatori

Buna,
De la Rădăuți:
1. Foca Stefan - clasele V-VIII
2. Foca Ciprian - clasele I-IV
3. Foca Melania - clasele I-IV
4. Sinculet Radu - clasele V-VIII
Succes tuturor

Prea multa lume buna ,ca sa nu va ofer prilejul de a-mi arata burtica !!!!Vin si cu paleta ,pentru OPEN- GIGI CIOBOTARU-IASI-Salutari tuturor!
Posibil si ADRIAN VALCU -vedem!!!

Prea multa lume buna ,ca sa nu va ofer prilejul de a-mi arata burtica !!!!Vin si cu paleta ,pentru OPEN- GIGI CIOBOTARU-IASI-Salutari tuturor!
Posibil si ADRIAN VALCU -vedem!!!

Salutare dle Gigi si salutati din partea mea la Adi te rog. Incecati aduceti si pe el. Salutare ........

Ciky Cornel...Fagaras....amatori
Butnar Bogdan...Bv......amatori
Butnar Daniel....Bv.......10 anisori

se retrage din Piatra Neamț Turcu Viorel
se inscrie Cretu Cristian -amatori
de asemenea in lista actualizata la amatori nu apare Miculescu Alexandru(poz.1719 in clasament)

Din Suceava Andronic Ioan la amatori, este nou!!! Maxim Simina la juniori II + toti ceilalti copiii din TABARA!!! Multumim pe aceasta cale petru tot ce se intampla acolo!!!!!!!!!!! Multumim lui Emi!!!! Razvan!!!! George!!!! si bineinteles lui Daniel Chirap!!!!
MULTUMESC PENTRU TOTA DARIUREA, PRICEPEREA SI INTELEGEREA DE CARE ATI DAT DOVADA!!!!
Sunt sigur ca se pot multe imbunatati, dar nu am fi aflat niciodata ce si cum fara experienta asta!!!!!!
Adrian Cojocaru - Asociatia Sportiva "Stefan cel Mare" Suceava
http://www.facebook.com/pages/Asociatia-Sportiva-Stefan-cel-Mare-Suceava/183939508294932

Ultima editare:
se inscrie Albu Catalin din Pascani la amatori,multumesc

Din Rădăuți Iliesi Ioan -Open
Avram Gabriel -Amatori
Din Straja: Ursulean Florin-Open
Cosmin Hasna -Amatori si Juniori 1

Din Botoșani:
Grosu Alexandru - copii I-IV
Mironica Radu - copii V-VIII si la amatori

Back
Sus