Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Urmatoarea actualizare a listei cu inscrieri va fi dupa publicarea noulul clasament probabil maine.
Multumim pentu lista cu fetele aprobate, ierburile mele(SpinLord Blitzschlag & Joola Badman) sunt omologate sunt acoperit!
Mai trebe sa "inveti" sa joci cu ele ..:
Corect))))) asa e!
Clasamenul va aparea abia Sambata!
Turneele din data de 1 Iulie se desfasoara dupa Clasamentul lunii Iunie.
Aveti, va rog, in vedere si lista cu fetele aprobate publicata la sectiunea Regulament pentru turneul de sambata.
Cum se desfasoara mai exact procedura prin care se verifica daca fetele sunt aprobate? Nu ar trebui ca acest link sa fie afisat in descrierea fiecarui turneu, respectiv sa se afle la organizator tiparita, lista cu fetele? Eu am jucat anul trecut cu cineva care avea pe lemn lipit un celofan rosu. Mi
vom reflecta asupra problemei
Cum se desfasoara mai exact procedura prin care se verifica daca fetele sunt aprobate? Nu ar trebui ca acest link sa fie afisat in descrierea fiecarui turneu, respectiv sa se afle la organizator tiparita, lista cu fetele? Eu am jucat anul trecut cu cineva care avea pe lemn lipit un celofan rosu. Mi
Pai normal ar fi sa pui paleta intro folie si sa o dai organizatorului sa o verifice, care dupa verificare, daca corescpunde vine si o pune pe masa unde ai tu de jucat. Daca ai surpriza sa vezi ca nu ai cu ce juca, inseamna ca nu ai paleta omologata si pierzi cu 3-0. Pare destul de simplu
Cum se desfasoara mai exact procedura prin care se verifica daca fetele sunt aprobate? Nu ar trebui ca acest link sa fie afisat in descrierea fiecarui turneu, respectiv sa se afle la organizator tiparita, lista cu fetele? Eu am jucat anul trecut cu cineva care avea pe lemn lipit un celofan rosu. Mi-a fost rusine sa comentez. Sunt mult jucatori care joaca cu niste fete atat de uzate ca se comporta ca si antispin. Daca se doreste sa se tina cont de aceasta lista, trebuie publicate si normele de aplicare, altfel, patim ca si legiuitorii nostri, care dau legi si nimeni nu le respecta.
Stimati participanti. Va reamintim ca incepand cu 1 iulie, nu se va mai putea juca cu fete care nu apar pe lista de mai jos! Obligatia verificarii paletei adversarului ii revine fiecarui participant, INAINTE de disputarea meciului!
Lista fetelor autorizate valabila pana in 30 septembrie 2017.
Aici are si Pitzi dreptate, nu poate organizatorul sa verifice zeci de palete, daca nu chiar mai multe(am intalnit cativa jucatori care veneau la masa cu 4-5 palete si in functie de cum te uitai la ei, alegeau paleta cu care sa joace contra ta). Pe de alta parte parca nu prea iti vine sa stai la fiecare adversar, sa iei o lista la puricat, care poate ai si ratacito prin buzunar si nu o mai gasesti. Parerea mea e ca de comun acord, ar trebui fiecare sa semneze cand se inscrie, ca are paleta echipata cu fetele publicate in lista, si dupa aia daca lai prins cu ocaua mica, il suspenzi de alta data se uita de mai multe ori sa fie sigur ca ii apare in lista ambele fete.
Aici are si Pitzi dreptate, nu poate organizatorul sa verifice zeci de palete, daca nu chiar mai multe(am intalnit cativa jucatori care veneau la masa cu 4-5 palete si in functie de cum te uitai la ei, alegeau paleta cu care sa joace contra ta). Pe de alta parte parca nu prea iti vine sa stai la fiecare adversar, sa iei o lista la puricat, care poate ai si ratacito prin buzunar si nu o mai gasesti. Parerea mea e ca de comun acord, ar trebui fiecare sa semneze cand se inscrie, ca are paleta echipata cu fetele publicate in lista, si dupa aia daca lai prins cu ocaua mica, il suspenzi de alta data se uita de mai multe ori sa fie sigur ca ii apare in lista ambele fete.