AmaTur: Turneu A Turneu A, Arad - 01.07.2017

Clasament final open+elite

Clasament final open+elite

Clasament Open+Elite

1.
Gajta Jonel - Varset.jpg
Gajta Jonel - Varset
2.
Roman Bogdan - Arad.jpg
Roman Bogdan - Arad
3 -- 4
Mutrescu Eugen - Timisoara.jpg
Mutrescu Eugen - Timișoara
Creinicean Liviu - Oravita.jpg
Creinicean Liviu - Oravita
5 -- 8
Spatariu Daniel - Arad
Drinceanu Lilian - Oravita
Popet Doru - Timișoara
Put Gabriel - Oravita
9 -- 16
Mihalescu Dinu - Timișoara
Oprea Adrian - Lugoj
Mirza Sorin - Arad
Curut Gabriel - Timișoara
Kiraly Pongratz - Salonta
Birtalan Robert - Oradea
Tic Ioan - Oradea
Boru Lucian - Timișoara
17 -- 23 1v gr.sup.
Savu Cristian - Oradea
Istrate Samir - Arad
Ciucioiu Dorin - Timișoara
Vaida Sorin - Oradea
Popa Octavian - Oradea
Cecan Vasile - Timișoara
Lacatis Ghita - Arad
24 -- 28 0v gr.inf.
Birtalan Laszlo - Oradea
Ardelean Raul - Arad
Darvasi Ibolya - Salonta
Munteanu Constantin - Resita
Pop Ioan - Timișoara

Multumim Arad!(Bogdan,Pitzi,Sami,Ghita ,nea Doru)!!Să ne vedem cu bine in 22-iulie la Oravița!!Ne-am simtit foarte bine la voi și vom venii cu mare drag de fiecare dată .Pacat ca nu ne-am intalnit su cu Victoras!!Va tukam pe toti ...

M-am simtit foarte bine la turneul de la Arad (aproape ca si acasa). Conditii bune de joc (o tzara cam cald), adversari foarte buni, atmosfera frumoasa, dar in special tre sa felicit organizatorii pentru fluiditatea meciurilor, masa venita la timp. Felicitari Bogdi, Pitzi in special ca ai facut fata atat jocului cat si partii tehnice ... :)

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

Multumim Arad!(Bogdan,Pitzi,Sami,Ghita ,nea Doru)!!Să ne vedem cu bine in 22-iulie la Oravița!!Ne-am simtit foarte bine la voi și vom venii cu mare drag de fiecare dată .Pacat ca nu ne-am intalnit su cu Victoras!!Va tukam pe toti ...

Multumim Pedro (Oravita)si sa fiti siguri ca o sa vin la voi in 22 ca ma simt foarte bine la voi si cu voi.
Si va asteptam cu drag in septembrie la un "Uspat"pe cinste

Retrageri dupa termen

Retrageri dupa termen

R2 :
Victor Craiovan
Crisanov Aurel
Oprean Andrei
Roseti Ionut
Vuca Adrian
Nemotivati :
Glavan Radu
Luntras Ovidiu
Raicu Robert
Buzatu Alexandru

Ultima editare:
M-am simtit foarte bine la turneul de la Arad (aproape ca si acasa). Conditii bune de joc (o tzara cam cald), adversari foarte buni, atmosfera frumoasa, dar in special tre sa felicit organizatorii pentru fluiditatea meciurilor, masa venita la timp. Felicitari Bogdi, Pitzi in special ca ai facut fata atat jocului cat si partii tehnice ... :)

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Multumesc pentru felicitari.
Multumim mult pentru ca ne-ai ajutat cu net-ul via telefonul tau (dupa ce atat router-ul cat si telefonul lui Bogdan s-au incapatanat si n-au vrut sa "ofere" net :) ) si astfel am reusit sa afisam rezultatele intr-un timp decent.
Sa ne vedem cu bine si la alte turnee ca imi face mare placere sa stam si la o poveste .

Trupa de la Oravita este formata din oameni deosebiti si de bucuram mult intodeauna sa ne revedem.

Un turneu fumos si bine organizat de gazdele :Bogdan si Pitzi, felicitari pentru implicare si nu in ultimul rand felicitari Pitzi pentru traseul parcurs in concurs. Multumim inca odata si abia asteptam urmatorul turneu la voi.

Multumim mult de apreciere si astept cu nerabdare sa ne vedem si la alte turnee.

Material premiere-scris la anuntul turneului-locurile 1-4..cupa,,medalie ..diploma -locul 4 nu a primit cupa,nici medalie--apoi 5-8 medalie, diploma--au lipsit medaliile -de ce oare,e criza de medalii la Arad ???????
iar la locul 1 cupele erau rupte...

Vreau sa felicit pe cel care m-a eliminat în optimi: Creinician Liviu. Și pe toți cei care știu sa și câștige dar să și piardă, cu sportivitate. Remarcam la Mediaș pe Gabi Daneliuc (pierz?nd cu zâmbetul pe buze,imbratisandu-te sincer,chiar dacă a pierdut) și cred că o asemenea atitudine face cinste unor oameni care au ales acest sport pentru cu totul altceva decât pentru a fi un loc de manifestare a frustrării sau de găsire a motivelor pentru care pierd un meci...(gen:condens, lumina, iarba adversarului,gălăgia fwin sală, spectatorii s.a.m.d). Așadar, sincer felicitări pentru parcurs,pentru victorie și pentru atitudine! De urmat și observat și pentru alți competitori!!

Material premiere-scris la anuntul turneului-locurile 1-4..cupa,,medalie ..diploma -locul 4 nu a primit cupa,nici medalie--apoi 5-8 medalie, diploma--au lipsit medaliile -de ce oare,e criza de medalii la Arad ???????
iar la locul 1 cupele erau rupte...

Bogdan detine raspunsul la aceasta problema .
Tot ce am scris in anuntul turneului a fost facut cu acordul lui .

[FONT=&quot]Arad - 2017.07.01[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
IDNume si prenumeDataPenalizare
1083Buzatu Alexandru - Arad2017.07.01
N.png
- N
1082Raicu Robert - Arad2017.07.01
N.png
- N
1081Luntras Ovidiu - Arad2017.07.01
N.png
- N
1080Glavan Radu - Timișoara2017.07.01
N.png
- N
1079Vuca Adrian - Bocsa2017.07.01
R2.png
- R2
1078Roseti Ionut - Lugoj2017.07.01
R2.png
- R2
1077Oprean Andrei - Baia de Cris2017.07.01
R2.png
- R2
1076Crisanov Aurel - Timișoara2017.07.01
R2.png
- R2
1075Veres Francisc - Oravita2017.07.01
R2.png
- R2
1073Craiovan Victor - Resita2017.07.01
R2.png
- R2
1072Csaky Tiberiu - Resita2017.07.01
R1.png
- R1
1071Deak Valentin - Sebis2017.07.01
R1.png
- R1
1070Turburan Ion - Resita2017.07.01
R1.png
- R1
1069Kaposta Victor - Arad2017.07.01
R1.png
- R1
1068Bulz Ovidiu - Arad2017.07.01
R1.png
- R1
1067Chiscan Marcel - Arad2017.07.01
R1.png
- R1
1065Ciublea Vichente - Oravita2017.07.01
R1.png
- R1

Multumim Arad!(Bogdan,Pitzi,Sami,Ghita ,nea Doru)!!Să ne vedem cu bine in 22-iulie la Oravița!!...
Mersi Pedro de invitatie, dar cu mare parere de rau eu n-o sa pot veni la voi -cei mai faini feciori din univers-, lasa ca sper ca n-au intrat zilele in sac... In legatura cu multumirile in special -tartorilor turneului Bogdan si Pitzi- sa le multumiti pentru buna organizare. Eu si Ghita am contribuit doar cu socializarea, ca si noi am facut parte din marea masa de jucatori care s-au simtit bine si au beneficiat de placerea de a juca niste meciuri de calitate cu prietenii nostri vechi si noi din marea familie AMATUR.

Back
Sus