AmaTur: Turneu A TURNEU "A" Arad 20.10.2012 open + amatori

m-am inscris si eu deunazi si nu apar in lista (altii inscrisi dupa mine cu o zi sau doua apar)...sunt preferinte in alegerea concurentilor?
sa stiu sa nu mai urmaresc zilnic lista...
multumesc!

Cred ca sunt mici omisiuni care se pot intampla oricand si care pot fi privite cu putina intelegere... cu siguranta ca mesajul tau repetat va ajunge la organizatori.

ok, m-ati inscris in lista ca si "nou"...joc din 2009 in AMATUR...sunt pe la 1000, am fost si 300...nu am mai participat din ianuarie din motive obiective, dar SUNT in CLASAMENT...ma rog...
inteleg ca n-ar strica sa ma retrag;
scuze daca am deranjat pe cineva;
scuze si pentru retragere;
va doresc un turneu reusit!
- - - Actualizat - - -
si e Gheorghita nu Ghiorghita

Imi cer scuze pt greseala, inseamna ca de asta nu v-am gasit in clasament, nu am scris numele corect. deci, va retrageti?
Intradevar sunteti pe 1130

ok, m-ati inscris in lista ca si "nou"...joc din 2009 in AMATUR...sunt pe la 1000, am fost si 300...nu am mai participat din ianuarie din motive obiective, dar SUNT in CLASAMENT...ma rog...
inteleg ca n-ar strica sa ma retrag;
scuze daca am deranjat pe cineva;
scuze si pentru retragere;
va doresc un turneu reusit!

- - - Actualizat - - -

si e Gheorghita nu Ghiorghita
Va asigur domnule Gheorghita ca nu este vorba de rea vointa din partea lui Bogdan Roman. Omul asta chiar are grija ca toti participantii la turneele de la Arad sa se simta cit mai bine. O mica eroare de tastatura, "i" in loc de "e", trebuie tratata ca atare.

Cand va mai fi urmatorul turneu? Imi place foarte mult sportul acesta, l-am practicat la Palatul Copiilor timp de vreo 4 ani si as vrea sa ma mai antrenez din cand in cand, doar ca stiu prea putine informatii in Arad cum ar fi posibil acest lucru. Daca puteti sa imi oferiti mai multe informatii, v-as fi recunoscator! Multumesc!

Back
Sus