roman bogdan Coordonator Onorific 21 Oct 2014 #62 Din Timișoara: Mitrache Simion - open Verdet Adrian- open Sufletel Radu - open Alba Iulia
pedrosyto organizator local 22 Oct 2014 #65 Se retrace Drinceanu Lilian sin Oravita! - - - Actualizat - - - Se retrag din Oravita urm:Ilia Ion,Balmez Dorel,Creinicean Liviu!!!
Se retrace Drinceanu Lilian sin Oravita! - - - Actualizat - - - Se retrag din Oravita urm:Ilia Ion,Balmez Dorel,Creinicean Liviu!!!
Johnny Erasure organizator local 22 Oct 2014 #66 Cu parere de rau, se retrag Turburan Ion si Manu Nicolae din Resita.
Johnny Erasure organizator local 24 Oct 2014 #70 Munteanu Constantin din Resita se retrage de la Amatori iar Bercea Sorin, tot din Resita, vine la Amatori.
Munteanu Constantin din Resita se retrage de la Amatori iar Bercea Sorin, tot din Resita, vine la Amatori.
gruia_lu_novac senior 24 Oct 2014 #72 Cu parere de rau, se retrage si David Cosmin - Hunedoara, amatori. Va doresc un concurs reusit.
roman bogdan Coordonator Onorific 24 Oct 2014 #75 Din Arad se inscrie: Covaciu Emanuel- amatori Bartha Attila- amatori
iscusitulnik senior 24 Oct 2014 #78 Bogdane imi pare rau dar nu mai pot veni din motive familiale.Succes in organizare si jocuri placute la toti jucatorii. - - - Actualizat - - - Bogdane imi pare rau dar nu mai pot veni din motive familiale.Succes in organizare si jocuri placute la toti jucatorii.Gheorghe Nicu se retrage.
Bogdane imi pare rau dar nu mai pot veni din motive familiale.Succes in organizare si jocuri placute la toti jucatorii. - - - Actualizat - - - Bogdane imi pare rau dar nu mai pot veni din motive familiale.Succes in organizare si jocuri placute la toti jucatorii.Gheorghe Nicu se retrage.
leo33 senior 24 Oct 2014 #80 Doru cred ca din greșeală ai pus B in loc de H ... ,,, Hornea Valentin ,,, ESTE OK, MAINE AI FACI CINSTE CU O visinata ,,,:thumbup: Ultima editare: 24 Oct 2014
Doru cred ca din greșeală ai pus B in loc de H ... ,,, Hornea Valentin ,,, ESTE OK, MAINE AI FACI CINSTE CU O visinata ,,,:thumbup: