AmaTur: Turneu A Turneu "A", Arad- 29.10.2011, Open + Amatori

Felicitari organizatorilor si mai ales tie BOGDAN,a fost un turneu reusit!Pacat ca sunt putini ca si tine in CIRCUITUL AMATUR care intradevar pun suflet pt.acest sport deosebit/TENIS DE MASA. SALUTARI DIN PARTEA CLUJENILOR SI ,LA MAI MARE!!! ps. Felicitari si colegului nostru din Amatur, ALBULESCU ADRIAN pt.jocul frumos si mai ales ,, SPIRITUL DE FAIR PLAY,,pe care la dovedit in acest CONCURS ancurajind,, tineretul,,!!!!

Ultima editare:
Multumesc Cristi, tu mereu ai fost un domn, sper ca pe viitor voi face mai multe pregatiri, sa fie toata lumea multumita, a fost primul meu turneu "a" organizat iar stresul si munca depusa m-au dat peste cap

Felicitari Bogdane pt. modul in care ai organizat acest prim turneu A de la Arad si pt. modul in care, cred eu, ai reusit sa fi aproape de toti participantii, astfel incat sa nu le lipseasca nimic din ce le-ar fi putut crea obstacole in practicarea in bune conditii de joc a meciurilor fiecaruia.
Bravo inca o data!

Un prim turneu A la Arad de exceptie! Nici nu se putea altfel, avind in vedere ca in dreptul organizatorului scrie Bogdan Roman.
Felicit cistigatorii turneelor Open si Amatur, dar mai ales jucatorii de la Open, care au dat dovada de un spirit de fairplay extraordinar.
Nu pot sa nu remarc implicarea Doamnei Roman in buna desfasurare a turneului. Multumim Cristina!
Stiu ca ti-a fost foarte greu tizule sa coordonezi toata actiunea si ca "reteta financiara" nu este una de succes, dar sper sa organizezi cit mai multe turnee A la Arad.

Felicitari organizatorilor ,participantilor si premiantilor.
Lumea multumita ,reusit turneeu,la mai multe in continuare.

La Open: 1.Gogu Gabriel 2.Nascu Serban 3.Mandru Bogdan 4.Roman Bogdan

P.S Gabi...nu te mai iert data viitoare...felicitari :D

Stiu ca iti pare rau ca ai pierdut semifinala cu mine, dupa ce ai condus cu 2-0!
Insa, cred ca ti-a lipsit concentrarea la finalul setului 3, iar eu nu cedez niciodata usor un meci!
Oricum, tu ai progresat foarte mult in calitatea jocului tau.
Mult succes in continuare!

Felicitari MIHNEA PASARE si mult succes in continuare cu speranta ca in curand vei castiga si locul I la amatori.

Subscriu si eu celor spuse de colegul meu Dinicescu.Se pare ca tanarul nostru coleg Mihnea nu mai are "rabdare" si doreste cu multa ardoare sa faca saltul mult asteptat!!!Mult succes tinere coleg !!Te asteptam tot mai sus,acolo unde ti-e locul!!!

Multumim Bogdane, multumim si sotiei tale si tuturor celor care au contribuit la buna desfasurare a turneului.
Felicitari cistigatorilor , precum si tuturor participantilor, mai putin unora, care nu au dat dovada de fair play.
A fost un turneu reusit, umbrit doar de...SOARE.
Trebuie, neaparat, gasita o solutie sa nu mai avem soare pe mese.
Astept un turneu B la Arad .

Va multumesc la toti pt gandurile bune, Titi, Tizu, Gabi, etc, imi cer inca odata scuze pt SOARELE care ne-a deranjat putin, ati fost toti extraordinari

Back
Sus