AmaTur: Turneu A Turneu "A" Arad "Memorial Eugen Roman" editia a-III-a 29.03.2014

urez mult succes jucatorilor de peste tot dar in speciat timisorenilor
imi pare rau foarte rau ca nu pot sa ajung si eu!!
anul trecut m-am simtit foarte bine la Arad si sunt sigur ca si acum o sa fie un turneu foarte reusit
baftaaaaa ai mei TIMISORENI!!

Rog pe Mustocea Andrei sa (re)anunte participarea la open...a crescut media peste 18....momentan se va regasi pe lista de open.
Multumesc!

Gelu, de ce m-ai sters din capul listei? Doar i-am spus lui Bogdan de acum o luna sa ma inscrie la concursul lui, ceea ce a si facut :-)
Ca sa fiu sigur ca am locul asigurat, ma mai iscriu inca o data, acum si pe forum!

Gabi Gogu, Cluj-Napoca, Open

Gelu, de ce m-ai sters din capul listei? Doar i-am spus lui Bogdan de acum o luna sa ma inscrie la concursul lui, ceea ce a si facut :-)
Ca sa fiu sigur ca am locul asigurat, ma mai iscriu inca o data, acum si pe forum!

Gabi Gogu, Cluj-Napoca, Open
Prima data am facut lista dupa Bogdan,...am numarat jucatorii de pe forum si erau cu cinci mai putini decat in lista, ...l-am sunat pe Bogdan si l-am intrebat daca a inscris pe coneva (direct) in lista fara sa-l treaca pe forum (asa cum se procedeaza).
A zis ca NU, motiv pt care l-am inscris si pe el.
La tine m-am gandit mult, ba chiar l-am sunat iarasi pe Bogdan, care cică ma suna imediat (ieri):-), si pt ca am vz ca esti activ in acest post, si totusi nu erai inscris, am zis sa fac listele asa cum ies din forum.

Stiam ca pana la urma te inscri:-)...pt asta te trec in cap de lista:-)
Succes!

PS. Bogdane, doua cupe la Cluj:-)...

Back
Sus