AmaTur: Turneu A Turneu "A" Arad "Memorial Eugen Roman" editia a-III-a 29.03.2014

sunt din Bistrița si joaca pt Cluj sau invers, nu au drept de joc
Ii cunosc pe amandoi de cand erau mici, am jucat impotriva lu amandoi la o etapa in Craiova, dar eu cautam mingea dupa ce serveau:)

si mie imi da cu virgula.
Se pare ca trebuie sa retrag premiile sau vin cu o lista a federatiei.:)
Galatan sunt doi frati care joaca in div "A"
VERIFIC IMEDIAT

Poate ar trebui sa nu se mai acorde premii in bani, ci doar eventual in articole sportive, pentru a elimina "stimularea" profesionistilor...de concura cu non-profesionistii!

Galatan Rares retras ;) sa nu va certati...si asta cu div a nu e ca numai joc tenis de 2 ani..:P dar oricum ma retrag ;)

Asta si voi face la urmatoru concurs Gabi, unii uita la ce nivel sunt:) si nici macar nu citesc "descrierea concursului", ii mare foamea nu?:) Nu puneam premii in bani daca nu vedeam la turneu de la Roman, Am observat ca nu a luat nimeni atitudine, atunci am zis de ce nu

Galatan Rares retras ;) sa nu va certati...si asta cu div a nu e ca numai joc tenis de 2 ani..:P dar oricum ma retrag ;)

...daca este asa, trebuie sa ne spuneti si noua cateva detalii si anume:

-ce localitate doriti sa figurati in clasament?
-categoria,...banuiesc ca OPEN...

Pana luni,marti, conform regulamentului, coordonatorii verifica informatiile, si cu asta basta!

Rares nu e vb de tine aici, e vb in general, a aparut si Ignat Alex in lista si nu l-a introdus nimeni, a fost o pura greseala, dar asa se intampla cand sunt sume de bani ca premii.

Rares nu e vb de tine aici, e vb in general, a aparut si Ignat Alex in lista si nu l-a introdus nimeni, a fost o pura greseala, dar asa se intampla cand sunt sume de bani ca premii.

nu dar eu numai joc roman de 2 ani si eu asa stiam ca ai voie pana ajungi sa joci in div a ;)

Nu mai joci in tara? joci afara?
Nu mai stiam nimic de voi, Tu iti aduci aminte de mine, avea-i vreo 7-8 ani pe atunci, la Arad la o etapa si la Craiova

numai joc de 2 ani delok nu ai vaz la seniori ca am 0 pct dar acuma ma reapuc la cluj din div b ca e club nou ;) dar numai joc si nu stiu ce l-ar deranja pe gogu sa joace cu cnv mai bun..?normal ca te stiu roman ca am jucat si la arad cand te-ai accidentat la genunchi daca mai sti..:P dar eu asa stiam ca ai voie sa joci daca nu ai jucat 2 ani ;)

Asa o sa se intimple totdeauna, cind se vor promite premii..Cel mai sanatos este sa nu se mai acorde niciodata premii, ca doar nu suntem profesionisti.

numai joc de 2 ani delok nu ai vaz la seniori ca am 0 pct dar acuma ma reapuc la cluj din div b ca e club nou ;) dar numai joc si nu stiu ce l-ar deranja pe gogu sa joace cu cnv mai bun..?normal ca te stiu roman ca am jucat si la arad cand te-ai accidentat la genunchi daca mai sti..:P dar eu asa stiam ca ai voie sa joci daca nu ai jucat 2 ani ;)

Daca este asa eu cred ca se indeplinesc conditiile ca acest jucator sa participe la Open.Ar fi frumos ca veteranii din Amatur de la Open...care castiga 80-90% din turnee sa aiba o ..nuca mai tare de spart..:o....eu unul nu cred ca le este frica de concurenta ..mai tanara..si mai nelinistita..:o

Baiatul(Galatan)are dreptate....regulamentul nu este la fel pt. toata lumea?!?El si fratele lui nu mai joaca de 2 ani,probabil ca si-au bagat carantina la federatie(care tine 2 ani)deoarece Bistrița n-or fi vrut sa le acorde dezlegarile...nu sunt sportivi care sa nu-si fi gasit echipa pina acum dar,revenind la regulamentele Amatour,acesti baieti ar avea dreptul sa joace.....O zi excelenta!!!

Tinere Galatan, in primul rand nu am manifestat faptul ca nu vreau sa joc cu cei mai buni ca mine, inclusiv cu tine, ci am spus ca ar fi indicat sa nu se acorde premii in bani.
In al doilea rand, pt. tine, datorita diferentei, cel putin, a varstei dintre noi doi, ar fi indicat sa te adresezi mai respectuos...

Din punctul meu de vedere, chiar as fi bucuros de jucatori proaspeti la Open, atata timp cat este respectat Regulamentul Amatur in vigoare!
Deci, esti bine-venit din partea mea in Amatur!

Tinere Galatan, in primul rand nu am manifestat faptul ca nu vreau sa joc cu cei mai buni ca mine, inclusiv cu tine, ci am spus ca ar fi indicat sa nu se acorde premii in bani.
In al doilea rand, pt. tine, datorita diferentei, cel putin, a varstei dintre noi doi, ar fi indicat sa te adresezi mai respectuos...

Din punctul meu de vedere, chiar as fi bucuros de jucatori proaspeti la Open, atata timp cat este respectat Regulamentul Amatur in vigoare!
Deci, esti bine-venit din partea mea in Amatur!

stiu acolo mam exprimat gresit..imi cer scuze ca nu vam spus D.Gogu

Back
Sus