Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Multumesc celor care m-ati felicitat pe forum si la terminarea turneului si in mod special le multumesc celor care m-ati sustinut si ati fost alaturi de mine pana la capat, si voi aveti meritul vostru pentru succesul meu, printre ei au fost Attila, Ildi, Johny, Laci, Marius, Florin, Ghita, Doru si bineinteles sotia mea Lili care este aproape la toate turneele alaturi de mine, probabil ati fost si cativa care nu ati fost acolo,cei de acasa, va multumesc si voua. Cu aceasta ocazie si eu ii felicit pe adversarii mei care de data asta au avut ghinion dar nu au fost cu nimic mai prejos ca mine.
Mai nu stiu cat la suta esti sau nu "oaia neagra"din ceea ce stie Liviu, dar se vede ca a progresat si incurca tot mai mult adversarii cu vestita fata.
Daca intradevar ai si tu contributia ta, felicitarile mele![]()
A fost un concurs foarte frumos. Organizarea foarte buna. M-am simtit bine. Felicitari organizatorilor. O sa mai vin la Arad cu drag!
Pun si eu niste poze unele facute inainte de a incepe concursul.
Dar nu reusesc. Am incercat sa le incarc pe toate, le-am selectat, am dat open, m-au anuntat "Upload Completed" si vad ca nu mi-a incarcat pozele. Mai incerc.