AmaTur: Turneu A Turneu "A" Arad "Memorial Eugen Roman" open + amatori, 26.martie 2016

PT A FLUIDIZA TURNEUL SI PT A DA POSIBILITATEA TUTUROR JUCATORILOR INSCRISI SA PARTICIPE, VOI INTRODUCE CATEG DE INCEPATORI, AVAND IN VEDERE CA SUNT 28 SUB MP12. DACA VOR MAI FI INSCRIERI, TURNEUL SE DESFASOARA ASTFEL:
INCEPATORII - SALA VICTORIA INCEP CU ORA 9,30
AVANSATII - C.S.M Arad INCEP CU ORA 9,30
OPEN - C.S.M INCEP CU ORA 14,00

PT DETALII SUNATI-MA SAU SCRIETI PE FORUM

cine doreste sa treaca de la incepatori la avansati, rog sa-mi dea tel 0746056622, pt a nu zapaci postul turneului. Multumesc

Ultima editare:
DENUMIRE TURNEU: "A" Arad. "MEMORIAL EUGEN ROMAN"

CATEGORIE TURNEU: "A", open + amatori.

AMATORI - sala C.S.M Arad
OPEN - sala "Victoria" (fabrica de ceasuri )

ORA DE INCEPERE:
- AMATORI: 09.30 prezenta la sala, ora 10:00 inceperea turneului.
- OPEN: 9.30 prezenta la sala, ora 10.00 inceperea turneului.

NR. MESE: 12 aprobate ITTF.

SPATIUL DE JOC: excelent.

TIMPUL ALOCAT: nelimitat.

NR. MAXIM JUCATORI: 48 AMATORI / 24 OPEN.

Bogdane, daca mai creste lista de asteptare, si daca totusi timpul e nelimitat,(din experienta marunta estimez ca in 6-8 ore se termina concursul) nu sunt sanse sa suplimentezi locurile. Intreb asta deoarece m-a tot intreaba colegi daca mai pot veni, si cand le-am zis de lista de asteptare s-au linistit.

Ultima editare:
Vă rog pe Cioveie Marian din Oravita să-l treceți de la începători la Avansați. Mulțumesc!!

- - - Actualizat - - -

Dacă se poate, dacă nu sa rămână la începători!!

Busu romulus și mateescu Florin va rog sa ii treceți la avansati de la incepatori.multumesc

Vuca Adrian, Cresneac Mihail si Poenar Alin rog sa ii treceti de la "Incepatori" la "Avansati". Multumesc.

Paladuta Victor și Georgescu Costel (de fapt, Constantin) sa ?i treci,te rog de la începători la avansați.

Jonny hotaraste-te ca ma zapacesti, in clasament figureaza cu Resita

Bogdane acum 3 sau 4 ani a fost la un turneu B la Resita si poate de atunci a fost trecut in Amatur ca este din Resita...
Iti spun 100% este din Bocsa. La urma, urmei lasa-l cum vrei tu... de la Resita la Bocsa faci doar 20 de minute cu masina.

DABICA GHEORGHE TRECE ACOLO UNDE S-A INSCRIS ,,Avansati,,.

Scuze bogdan eu nu mai sunt pe lista ?eu doar l.am retras pe Martin...nu si pe mine.

Ultima editare:
Back
Sus