Aveti dreptate, doar ca in momentul in care se inscrie un participant care este la mijloc, trebuie modificate toate crt-urile, te da putin peste cap si munca este dubla, posibil in seara asta sa fac retusul propus

Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.

)
)inscrierile se opresc la ora 20.
Bogdane , inscrierile se opresc la ora 20, astazi sau maine ?

Am vorbit cu Bogdan si inscrierile se opresc maine la ora 20.Bogdane , inscrierile se opresc la ora 20, astazi sau maine ?
Am vorbit cu Bogdan si inscrierile se opresc maine la ora 20.

)...Asa ca o sa-l servesc si eu pe Nea 'Mitru de la deva cu ceva din propria pepiniera ca sa faca dansul pe 'alcooltestul' si sa vada unde se face 'a mai buna rachie'...Numa bine va doresc si sa ne vedem cu bine si sanatosi!!!
)...Asa ca o sa-l servesc si eu pe Nea 'Mitru de la deva cu ceva din propria pepiniera ca sa faca dansul pe 'alcooltestul' si sa vada unde se face 'a mai buna rachie'...Numa bine va doresc si sa ne vedem cu bine si sanatosi!!!
 )
) 
Mihai nu au trecut nici 5 ore de cind ti-am explicat ca eu te-am trecut Potoroaga, in loc de Potoroaca, in clasament. Nu are Bogdan nici o vina. Cu un mic ajutor din partea lui Florin Apian o sa rezolvam problemaBogdane, de ce m-ai trcut ca NOU?
Adica nu m-ai vazut in top?)
Vezi ca ii acolo gresit numele meu - in top e Potoroaga - si trebuie Potoroaca
Sau ai pus asa, ca sa iau prin surprindere lumea
Ne vedem Sambata dimineata!