Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Clasament Amatori
1 - 4.
Catinean Vasile - Petrila
Ar trebui la fiecare turneu din tara sa inceapa asa,felicitari organizatorilor,felicitari tuturor celor care sau implicat in reusita acestui excelent turneu de tenis.Va spun dragilor din toata inima ca asa ceva mai rar .Pe unde am umblat nu am aflat de cat doua locatii de o asemenea frumusete de desfasurare ,voi si Botoșani.Repet pe unde am fost eu pana acum.Va felicit cu dragoste al dumneavoastra prieten devotat MARCU CEL CU ARCU din VATRA DORNEI.A fost un turneu excelent organizat, de la început pana la sf?rșit, dar ce m-a impresionat profund, a fost intonarea imnului național înaintea începerii turneului! Semper fidelis!!!
pacat ca la sfirsit ati jucat cu lemnul de rezerva da isi revine danut si se rezolva,daca nu stiu eu un lemnImi pare nespus de rau, dar de data asta nu am ce sa criticBogdan si Razvan mi-au luat piinea de la gura
Bravo baieti ! Felicitari voua si celor care v-au ajutat !
Si, mai vreau sa felicit familia Ursuleanu, care este un exemplu de daruire si implicare colectiva in aceasta miscare. Ei vin la toate turneele, cu mic, cu mare, sustinindu-se reciproc. Am stat linga masa la care juca Vasile si mi s-a umplut sufletul de bucurie cind am vazut cu cita ardoare era sustinut de catre familie. La scorul de 2-0 pentru Edy, sustinerea familiei a facut ca Vasile sa-si revina din pumni si sa cistige meciul.
Si inca ceva de remarcat, deloc de neglijat, este comportamentul sportiv si spiritul de fair play, educat in aceasta familie. La un moment dat, adversarul lui Vasile greseste o serva, la care, Ursuleanu cel mic scoate un strigat de satisfactie. Dar, Florin cel mare il apostrofeaza imediat, spunindu-i ca nu e frumos sa-ti exteriorizezi satisfactia cind greseste adversarul. Iata ca in Romania nu a disparut in totalitate, bunul simt.
Bravo familia Ursuleanu !!!