AmaTur: Turneu A+ TURNEU "A+" ARAD, MEMORIALUL "EUGEN ROMAN" editia a-2-a, 23.03.2013

Clasament Amatori

1 - 4.
Catinean Vasile - Petrila

Deloc a fi o surpriza statutul de învingator, la amatori, al lui Vasilica, dar nici prestatia „openista” a colegului Claudiu Danila nu este mai prejos. Faptul ca,?n contextul unei participari selecte din punct de vedere valoric, acesta s-a oprit in primii 16 nu este deloc o BOACAna! Asadar, „mesterul” Kiss are motive de bucurie!

Un turneu impecabil.Felicitari organizatorilor si participantilor care au adus valoare acestui turneu si au facut spectacol

A fost un turneu excelent organizat, de la început pana la sf?rșit, dar ce m-a impresionat profund, a fost intonarea imnului național înaintea începerii turneului! Semper fidelis!!!

A fost un turneu excelent organizat, de la început pana la sf?rșit, dar ce m-a impresionat profund, a fost intonarea imnului național înaintea începerii turneului! Semper fidelis!!!
Ar trebui la fiecare turneu din tara sa inceapa asa,felicitari organizatorilor,felicitari tuturor celor care sau implicat in reusita acestui excelent turneu de tenis.Va spun dragilor din toata inima ca asa ceva mai rar .Pe unde am umblat nu am aflat de cat doua locatii de o asemenea frumusete de desfasurare ,voi si Botoșani.Repet pe unde am fost eu pana acum.Va felicit cu dragoste al dumneavoastra prieten devotat MARCU CEL CU ARCU din VATRA DORNEI.

Imi pare nespus de rau, dar de data asta nu am ce sa critic :D Bogdan si Razvan mi-au luat piinea de la gura :D

Bravo baieti ! Felicitari voua si celor care v-au ajutat !
Si, mai vreau sa felicit familia Ursuleanu, care este un exemplu de daruire si implicare colectiva in aceasta miscare. Ei vin la toate turneele, cu mic, cu mare, sustinindu-se reciproc. Am stat linga masa la care juca Vasile si mi s-a umplut sufletul de bucurie cind am vazut cu cita ardoare era sustinut de catre familie. La scorul de 2-0 pentru Edy, sustinerea familiei a facut ca Vasile sa-si revina din pumni si sa cistige meciul.
Si inca ceva de remarcat, deloc de neglijat, este comportamentul sportiv si spiritul de fair play, educat in aceasta familie. La un moment dat, adversarul lui Vasile greseste o serva, la care, Ursuleanu cel mic scoate un strigat de satisfactie. Dar, Florin cel mare il apostrofeaza imediat, spunindu-i ca nu e frumos sa-ti exteriorizezi satisfactia cind greseste adversarul. Iata ca in Romania nu a disparut in totalitate, bunul simt.
Bravo familia Ursuleanu !!!

aloha dragilor....deci oricand cu mare drag la Arad printre o multime de prieteni atat de dragi.Dimineata ii spun prietenului Vasile ..azi joci finala ,,am pariat pe tine...Imi spune mi-asi dori.Super tare Vasilica esti super fain si toti ai tai..Dar multumesc din toata inima organizatorilor pentru surpriza de proporti...prin prezenta unei super vocii a rockului romanesc Adi Igrisan (CARGO) ....ma bucur ca am reusit sa pov de una alta fie chiar si dupa un an.Dragi organizatori RESPECT.Afost super fain..Sa ne revedem oricand sanatosi voiosi si ce-o da tata Doamne Doamne..Nu inchei fara acelas traditional...LONG LIVE ROCK AND ROLL

Tot de bine spun si eu!Buna sala,buni organizatorii,buni participanti.Revin cu o vorba mai veche,,Cand cineva se implica,treaba merge bine,,si completez ...oriunde.

Bravoooooo Danut Mocean pentru locul obtinut. Trebuia mai demult sa vi cu rezultate bune, dar niciodata nu este tarziu!.

Imi pare nespus de rau, dar de data asta nu am ce sa critic :D Bogdan si Razvan mi-au luat piinea de la gura :D
Bravo baieti ! Felicitari voua si celor care v-au ajutat !
Si, mai vreau sa felicit familia Ursuleanu, care este un exemplu de daruire si implicare colectiva in aceasta miscare. Ei vin la toate turneele, cu mic, cu mare, sustinindu-se reciproc. Am stat linga masa la care juca Vasile si mi s-a umplut sufletul de bucurie cind am vazut cu cita ardoare era sustinut de catre familie. La scorul de 2-0 pentru Edy, sustinerea familiei a facut ca Vasile sa-si revina din pumni si sa cistige meciul.
Si inca ceva de remarcat, deloc de neglijat, este comportamentul sportiv si spiritul de fair play, educat in aceasta familie. La un moment dat, adversarul lui Vasile greseste o serva, la care, Ursuleanu cel mic scoate un strigat de satisfactie. Dar, Florin cel mare il apostrofeaza imediat, spunindu-i ca nu e frumos sa-ti exteriorizezi satisfactia cind greseste adversarul. Iata ca in Romania nu a disparut in totalitate, bunul simt.
Bravo familia Ursuleanu !!!
pacat ca la sfirsit ati jucat cu lemnul de rezerva da isi revine danut si se rezolva,daca nu stiu eu un lemn

Am sperat pana in ultima secunda ca vremea o sa se schimbe..dar n-a fost sa fie de data asta! Nu am avut puterea sa riscam noaptea pe viscol si zapada.Ne cerem scuze organizatorilor pentru intarzierea postarii retragerii dar suntem convinsi ca ne inteleg!
Felicitari organizatorilor!Bravo Bogdan si Razvan pentru reusita turneului!Felicitari invingatorilor,cinste invinsilor!

Cu scuzele de rigoare vreau sa zic BRAVO organizatorilor pentru un turneu reusit,am gasit si paleta era la Vlad Farcas,dar inca o data FELICITARI.
Felicitari finalistilor.

Cu toata puterea cuvantului, salut iextraordinara performanta a domnului Boaca Valentin, un adevarat erou al Bucureștiului, o mica "biestie" care ne-a facut seara si noaptea mai frumoase.

Cinste lui!

Back
Sus