flowmaster
organizator local
Felicitari Domnul Andone ,locul 44/2 sau invers ? Fractiile astea!!!!!!!

Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
dragi colegi, ieri la turneu s-a produs un incident foarte grav, unui coleg din arad i-a "disparut" paleta, daca cineva are vreo informatie, va rog sa ma contactati. Asa ceva este inadmisibil in circuitul amatur!!!!!!!!!!!!
Imi pare nespus de rau pt colegul meu ca i s-a intamplat asa ceva, taman la noi acasa
credeam ca suntem o familie si nu ne furam unii pe altii, asa ca cel care a luat-o din greseala sau cu buna intentie sa o inapoieze
Felicitari lui Horea care a maturat pe jos cu toata floarea cea vestita a apusului, si nu numai.Open:
1. Frant Nicusor- Resita
2. Roman Bogdan- Arad
3. Avram Victor- Arad
4. Gergely Anton- Oradea
Amatori:
1. Prundaru Horia- Arad
2. Andone Claudiu- Cugir
3. Crainic Adrian- Orastie
Bogdan,dragi colegi, ieri la turneu s-a produs un incident foarte grav, unui coleg din arad i-a "disparut" paleta, daca cineva are vreo informatie, va rog sa ma contactati. Asa ceva este inadmisibil in circuitul amatur!!!!!!!!!!!!
Imi pare nespus de rau pt colegul meu ca i s-a intamplat asa ceva, taman la noi acasa
credeam ca suntem o familie si nu ne furam unii pe altii, asa ca cel care a luat-o din greseala sau cu buna intentie sa o inapoieze
bravo Horia, Bogdan si Victor, dar in special felicitari lui Horia care ne da o noua formula pt. campion la tenis de masă : paleta hobby+tenis de camp+tinerete debordanta...si ar mai fi cateva "ingrediente" dar nu le zic acum sa nu si-o ia in cap...Open:
1. Frant Nicusor- Resita
2. Roman Bogdan- Arad
3. Avram Victor- Arad
4. Gergely Anton- Oradea
Amatori:
1. Prundaru Horia- Arad
2. Andone Claudiu- Cugir
restul clasamentului in cursul zilei de luni
Open:
1. Frant Nicusor- Resita
2. Roman Bogdan- Arad
3. Avram Victor- Arad
4. Gergely Anton- Oradea
Amatori:
1. Prundaru Horia- Arad
2. Andone Claudiu- Cugir
Mingile puse la dispozitie de un organizator la un turneu trebuie trecute la ...cheltuieli neprevazute...pentru ca atunci cand iti "dispar"peste 60 de mingi de trei stele de firma la un turneu(asa cum s-a intamplat si la Oradea la Cupa Pingpongmania editia 1)...te gandesti de 2 ori daca se mai merita sa mai faci turnee . Pe langa problema materiala(aceste mingi au o anumita valoare)mult mai neplacuta este situatia in sineZosim!! PROBLEMA CU MINGILE ESTE DEJA O OBISNUINTA, EU TREC CU VEDEREA PT CA NU AM CE SA FAC SUNT CONSTIENT CA LA FIECARE TURNEU PUN LA DISPOZITIE CATE 30-40 DE MINGI SI RAMAN FARA, NOROC CA ASTEA DE ANTRENAMENT SUNT IEFTINE, DAR CELE DE 3 STELE AU TOTUSI O VALOARE.
PACAT CA E ADEVARATA VB ROMANULUI "IN ROMANIA TOTUL E POSIBIL" si uite ca putem spune si "IN CIRCUITUL MATUR TOTUL E POSIBIL"!!!!!!!!!!!!!
felicitari domnului Andone Claudiu si sper sa nu se supere pe mine pentru micul incident
bravo pentru revenirea spectaculoasa pe care ati avut-o de la 2-0 la seturi si 10-8 in setul 3
Aveti dreptate. Culmea este ca in ambele sali sunt astfel de camere video - instalate de CSM - indreptate exact spre bancile de unde a disparut paleta. Tocmai ma pregateam sa-i amintesc lui Bogdan de ele. Asa ca cel care a luat paleta - intentionat sau nu - ar face bine sa faca cumva sa o inapoieze. Ar fi bine sa fie din initiativa lui, ca in acest caz nu s-ar lasa cu repercusiuni, poate doar interdictia de a mai intra in salile unde se organizeaza concursuri "Amatur" in Arad. Altfel se va termina cu mult mai urat pentru el, ca oricum era o paleta noua destul de scumpa - peste medie - cam 800 lei, asa ca daca va fi gasit de noi, sigur se va ajunge la politie cu acuzatia de furt calificat. Pentru ca eu nu sunt de acord, doar cu excluderea din circuitul Amatur in astfel de cazuri....acest lucru se poate rezolva relativ simplu daca la inceputul competitiei se monteaza o camera video undeva sus sa poata acoperi zona tribunelor si daca se intimpla astfel de evenimente sa se poata indentifica persoana si excluderea din circuit...
Intr-adevar Remus, dar eu completez, ca nu numai paleta este hobby, ci si felul cum a invatat el putem zice ca este hobby, ca incredibil - a aparut amatorul curat care nu a invatat cu un profesor - dar care efectiv a spulberat ieri pe multi care au practicat sportul la modul profesionist. Si daca-l vezi cum joaca (fara topspin adevarat - doar o miscare alerta la masa si o capacitate incredibila de a plasa rapid si precis mingea acolo unde nu este adversarul) nu-ti vine sa crezi, decat cand joci cu el, cum a patit si domnul (cred) Crainic Adrian din Orastie caruia nu i-a venit sa creada ca pe el l-ar bate, asa ca l-a provocat (in afara concursului) si inevitabilul s-a petrecut. Si chestia cu „incercatul de a juca la open”, sunt convins ca pe multi "ar popi" si acolo. Intr-adevar - bravo Hori....felicitari lui Horia care ne da o noua formula pt. campion la tenis de masă : paleta hobby+tenis de camp+tinerete debordanta...sper sa-l convingem cat de curand sa-si incerce paleta si la Open... just for fun Horica...:lol:
Adevarul e ca esti slab. Pe viitor va trebui sa joci la incepatori .,,Il felicit si eu''pe prietenul meu Andone care a dovedit inca o data ca,, mintea bate muschii'' si asemenea lui bruce lee care reusea sa invinga adversari mult mai puternici din punct de vedere fizic ,la fel a reusit si Andone datorita inteligentei si ,,sireteniei ''sportive sa ma invinga de doua ori in acest concurs
Totodata a dovedit ca este ,,nasul'' meu in concursurile oficiale ajungand la un palmares de 4-0
A promis Bogdan ca-l pune diseara .Un clasament se poate?