flowmaster
organizator local
Tintas Adrian -open Sighetu Marmatiei.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Deak Valentin, Open, Sebis
Adi te astept cu drag sa puscam iar un meci fain ca la Reghin :-D :-DTintas Adrian -open Sighetu Marmatiei.
Adi te astept cu drag sa puscam iar un meci fain ca la Reghin :-D :-D
PS : M-as bucura sa nu fie si de aceasta data acest turneu A unul zonal unde doar "vesticii" sa-si faca aparitia. Inteleg ca este vorba de zona destul de indeparatata de centrul tarii, nu mai vorbim de restul tarii... ar fi frumos sa-si faca aparitia si Clujul, Bistrița, Sibiul, Brașovul etc. Sper sa se simta si cei la care am venit cum s-ar zice la "nunta" sa vina si ei la noi.. cu putin curaj si cativa banuti pusi deoparte nu ar fi greu de ajuns in Arad ( il gasiti usor pe harta :-D ) . Sa ne vedem in numar cat mai mare la Arad si din cat mai multe zone pentru ca nu o sa va para rau.... daca nu oricum o sa sarbatorim cu prietenii nostrii din Oravita ( nelipsiti ) , Oradea, Timișoara si Deva va pup cu drag...![]()
Bogdan, scuze, dar mi se pare ca a doua categorie de participanti o numesti prima oara avansati, apoi amatori, ca in final sa revii la avansati....sa nu se creeze confuzie....! Si te rog sa nu te superi....nu o spun cu rea intentie.
Pe 4 iunie e ziua mea si merg acasa,nu voi putea participa! Doresc tuturor colegilor mult succes si distractie placuta
Sa ne revedem sanatosi domnilor!!!! O zi excelenta tuturor!!!!