AmaTur: Turneu A Turneu A Baicoi 07 martie

Cu regret , se retrag din Brașov - Olteanu Mihai(open) si Maier Catalin(amatori)

Ce de miscari de trupe! Degeaba am facut grupele la amatori dimineata dupa regula sarpelui, s-a rupt sarpele in bucati!

Mama lor de retrageri! Oamenii astia au mai luat o sala, au carat mese si vorba lui Mihai se rupe sarpele-n bucati, cred ca ramane si fara coada. De ce majoritatea retragerilor se fac pe ultima suta de metri?

Eu i-am zis lui Lucian si prin tel ca nu merita deranjul...dar daca el a decis sa suplimenteze, asta este.

Mama lor de retrageri! Oamenii astia au mai luat o sala, au carat mese si vorba lui Mihai se rupe sarpele-n bucati, cred ca ramane si fara coada. De ce majoritatea retragerilor se fac pe ultima suta de metri?

Eu i-am zis lui Lucian si prin tel ca nu merita deranjul...dar daca el a decis sa suplimenteze, asta este.

Având în vedere perioada, te rog frumos Gelu să scoți "Mamele" (lor să le urăm "La multi ani !") și hai să băgăm alte neamuri ........
.....oricum Bogzanu & Company va fi consolat de prezența noastră ...........
Mulțumesc !

- - - Actualizat - - -

Bine scarba mica aduc eu vinul ca tu nu sti sa bei bere:)

Ai noroc ....m?ine sunt 2 în 1 (apă nu jacobs)........ sunt cu mașina + ieșire cu femeia seara ...... așa că pauză ....

Pacat de eforturile organizatorilor care au facut tot posibilul ca toti cei inscrisi pe lista de asteptare sa poata participa.Unii chiar nu-si dau seama cata bataie de cap este sa poti organiza un asemenea turneu si ii''rasplatesc '' pe organizatori cu retrageri pe ultima suta de metri.Mult prea multe retrageri in ultima zi,ar trebui ca pe viitor sa se ia in calcul varianta propusa de domnul Denes si ultima zi de inscrieri/retrageri sa fie ziua de JOI,asa organizatorii ar stii mai din timp cine participa si cine nu.Parerea mea este ca ar fi bine ca organizatorii sa respecte numarul de jucatori la Open si la Amatori anuntat initial chiar daca nu vor putea multumi pe toti.

Back
Sus