AmaTur: Turneu A Turneu A Baicoi 1 Martie

Semifinale
Roman Iulian - Dumitra David 0-1 1-1 2-1 (14-12) 3-1
Petrescu Liviu - Marinescu Razvan 0-1 1-1 1-2 1-3

FINALA

Roman Iulian - Marinescu Razvan 1-0 1-1 1-2 1-3
Castigator

Razvan MARINESCU

Ultima editare:
Clasament OPEN

1 - 4.
Marinescu Razvan - București
Roman Iulian - Brașov
Dumitra David - Targoviște
Petrescu Liviu - Pitești
5 - 8.
Bogdan Cristian - Amarastii de Sus
Zamfir Ionel - București
Lazaroiu Adrian - Targoviște
Corcoz Costin - Focșani
9 - 16.
Mihaila Nicolae - Breaza
Tomica Andrei - București
***************** - Campina
Vardi Dan - Ramnicu Valcea
Vranceanu Mihai - București
Uta Adrian - București
Bozga Lucian - Baicoi
Panaitescu Stefan - Izvoarele
17 - 24 loc 3 gr.sup.
Motoroi Costin - București
Aftenii Daniel - București
Soare Valentin - Valenii De Munte
Popescu Valentin - București
Suditu Andrei - Campina
Nicolae Alexandru - București
Panea Ovidiu - București
Nicolae Paul - București
25 - 2v gr.inf.
Pizlaru Ionel - Focșani
26 - 33 1v gr.inf.
Dumbrava Daniel - Focșani
Mostovoi Andrei - Campina
Tomica Silviu - București
Marandici Adrian - Brașov
Brunchiu Doru - Ploiești
Draganescu Viorel - Ploiești
Ioana Costin - Campina
Dinicescu Ion - Pitești
34 - 36 0v gr.inf.
Filimon Bogdan - București
Miron Liviu - Campina
Fourichon Luc - Pitești

Felicitari Tudorache Constantin pentru locul 2 !
Felicitari tuturor targovistenilor participanti la turneu !

Ce inseamna sa numai fie dl. Sterea in Amatur mai avem si alti castigatori oricum personal imi pare rau ca nu il maivad in Amatur ne mai clateam ochii cu tenis de calitate.

Ce inseamna sa numai fie dl. Sterea in Amatur mai avem si alti castigatori oricum personal imi pare rau ca nu il maivad in Amatur ne mai clateam ochii cu tenis de calitate.
Bogdane cred ca daca varfurile din amatur care aveau acces sa participe[legitimati] trebuia promovati la turneul national individual!

Mei, dar tu chiar nu ai somn .... Abia ce am ajuns acasa !

- - - Actualizat - - -

Un turneu la nivelul asteptarilor !
Multumesc din partea echipei din Brașov pentru ospitalitatea dovedita inca o data.
Felicitari invingatorilor, felicitari invinsilor !

La buna vedere !

Si mie imi pare rau ca nu a mai participat Viorel la nici un turneu anul acesta , sper sa revina meciurile contra lui erau f spectaculoase. In alta ordine de idei imi cer scuze daca nu am jucat acel "tenis de calitate" cu care sunteti dvs obisnuit, dar promit ca ma antrenez serios si poate ajung la aceea calitate care a s-a pierdut odata cu neparticiparea lui Viorel la turneele de anul acesta! O zi placuta si sa ne revedem sanatosi la urmatorul turneu!

Concurs fluent ,conditii bune de joc cu meciuri frumoase ,felicitari participantilor dar mai ales ORGANIZATORILOR. (BRAVOOOOOOOOOOOO BAICOI adresate si pinguinului sef)

Si mie imi pare rau ca nu a mai participat Viorel la nici un turneu anul acesta , sper sa revina meciurile contra lui erau f spectaculoase. In alta ordine de idei imi cer scuze daca nu am jucat acel "tenis de calitate" cu care sunteti dvs obisnuit, dar promit ca ma antrenez serios si poate ajung la aceea calitate care a s-a pierdut odata cu neparticiparea lui Viorel la turneele de anul acesta! O zi placuta si sa ne revedem sanatosi la urmatorul turneu!

Pai tu esti de vina Razvane fiindca joci punctele prea repede. Mai plimb-o si tu.

Back
Sus