Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
- - - Actualizat - - -
Felicitari, Genu ! In sfarsit ! Si anul trecut ai fost aproape ...
Bogdane cred ca daca varfurile din amatur care aveau acces sa participe[legitimati] trebuia promovati la turneul national individual!Ce inseamna sa numai fie dl. Sterea in Amatur mai avem si alti castigatori oricum personal imi pare rau ca nu il maivad in Amatur ne mai clateam ochii cu tenis de calitate.
Ce inseamna sa numai fie dl. Sterea in Amatur mai avem si alti castigatori oricum personal imi pare rau ca nu il maivad in Amatur ne mai clateam ochii cu tenis de calitate.
Si mie imi pare rau ca nu a mai participat Viorel la nici un turneu anul acesta , sper sa revina meciurile contra lui erau f spectaculoase. In alta ordine de idei imi cer scuze daca nu am jucat acel "tenis de calitate" cu care sunteti dvs obisnuit, dar promit ca ma antrenez serios si poate ajung la aceea calitate care a s-a pierdut odata cu neparticiparea lui Viorel la turneele de anul acesta! O zi placuta si sa ne revedem sanatosi la urmatorul turneu!