AmaTur: Turneu B Turneu A Baicoi 19.03.2016

Turneu atractiv cu o organizare ireprosabila,felicitari.
Deasemenea merita felicitati toti participanti,premianti si bine inteles colegi din Brașov pentru rezultatele obtinute.

Felicitari castigatorilor celor doua categorii, Alex Enciu-open si Fane Panaitescu-amatori, dar si invinsilor din finale Nae Avram si George Iancu.Felicitari tuturor participantilor pentru jocurile facute si in special pentru fair play-ul demonstrat.Felicitari Prahovenilor care s-au clasat pe locurile fruntase la ambele categorii(podiumul de la amatori fiind in exclusivitate Prahovean) si de asemenea vreau sa-i felicit pe cei doi copilasi Movileanu Darius si Bujor Dragos care ne-au oferit un sfert de finala spectaculos.Multumesc tuturor celor care m-au ajutat la organizarea turneului.Sa ne vedem sanatosi.

Ultima editare:
Superturneu
Imi pare rau ca s a terminat
As fi dormit in sala
Bravo baieti
Brrrrraaaaaaavvvvvvooooooooooo

..Pare cam greu de inteles ce a vrut sa exprime Victoras Sencu..! Dar, credeti-ma ca acelas sentiment l-am avut si eu cand turneul era spre final. Este cea mai originala si mai potrivita descriere pentru confirmarea unei realitati: toate turneele organizate de Dan Bodeanu si Lucian Bozga au reprezentat o reusita indiscutabila. Bravo! - pentru munca depusa si pentru grija de a imbunatati continuu organizarea acestor turnee - de la prima inscriere pe site pana la festivitatea de premiere.
Totusi la Baicoi este ceva " in plus ".. se simte omenia cu care sunt primiti si tratati toti concurentii. Eu cred ca aici este "secretul"; spiritul de competite, incrancenarea lasa loc blandetii, amabilitatii, bucuriei ca iti reintalnesti prieteni din toata tara..
Cred ca acesta e fenomenul AmaTur..se contureaza peste tot: In București, Bistrița, Brăila, Sibiu, Bacău, Vatra Dornei, Topoloveni, Pitești, Botoșani, Oradea, mai nou la Giurgiu.. (Acum un an si ceva am simtit acelas lucru la inaugurarea salii din Alexandria - unde Nicu Avram a fost deasemena finalist)
..
Felicitari Stefan Panaitescu! Este un privilegiu si o mandrie pentru mine ca-mi sunteti prieten si antrenor!
Inainte sa te felicit pentru jocul tau de ieri, Nick (Avram), vreau sa-mi cer scuze fata de Georgiana (jucatoare mai buna decat mine, deocamdata;)), pentru ca am abuzat, ca niciodata de "cio-uri" idioate in setul decisiv. Am o scuza: mi-a ramas in "cenusa" memoriei un moto foarte deosebit: Nu este important sa castigi! Este important sa-l faci pe celalalt sa piarda... probabil ca l-am inteles gresit..
..La fel am procedat si cu Ivan Ioan Sorin, (jucator cu 2, 3 clase in plus), caruia I-am "apostat" un anti joc perfect cu antebratul drept - pe care.. mi l-a "zulit" Nicu Avram intr-o ora, .. aaa 60 minute,.. 3600 secunde.

"I-ll be back"

Ultima editare:
Clasament OPEN

1.
Enciu Alexandru - Slobozia.jpg
Enciu Alexandru - Slobozia
2.
Iancu George - Ploiesti.jpg
Iancu George - Ploiești
3 -- 4
Movileanu Darius - Targoviste.jpg
Movileanu Darius - Targoviște
Caloianu Iuliana - Ploiesti.jpg
Caloianu Iuliana - Ploiești
5 -- 8
Dascalasu Viorel - București
Macovei Liviu - Brașov
Bujor Dragos - București
Soare Valentin - Valenii De Munte
9 -- 16
Vladoiu Gelu - Brașov
Popa Ionut - Moreni
Dracea Gabriel - Sinaia
Vasile Gelu Iulian - București
Banescu Dragos - Pitești
Bozga Lucian - Baicoi
Neculcea Alexandru - Moreni
Sinita Eugen - București
17 -- 19 2v gr.sup.
Panea Ovidiu - București
Nica Ionut - Brașov
Oprea Nicolae - Brașov
20 -- 26 1v gr.sup.
Vlase Gheorghe - Slobozia
Hutanu Alin - Brașov
Ivan Valentin - Campina
Mos Florin - Filipesti Targ
Marandici Adrian - Brașov
Draganescu Viorel - Ploiești
Birligea Gabriel - Baicoi
27 -- 32 0v gr.sup.
***************** - Campina
Zelenciuc Serghei - Slobozia
Totpal Marius - Busteni
Bodeanu Dan - București
Suditu Andrei - Campina
Tudorache Constantin - Targoviște
33 -- 34 2v gr.inf.
Mihaila Nicolae - Breaza
Laur Boro - Sinaia
35 -- 40 1v gr.inf.
Petho Mihaly - Racosu de Sus
Brulea Petre - Ploiești
Cobeanu Marius - Breaza
Cudalbu Ciprian - Ploiești
Rosu Dan - Brașov
Banaru Stefan Alexandru - Moreni
41 -- 45 0v gr.inf.
Niculae Dan - București
Miron Liviu - Campina
Bozga Razvan - Baicoi
Viciu Dragos - Pitești
Ene Dragos - Ploiești

Buna ziua,

Bravo Alex, Felicitari !

Am o intrebare catre organizatori:
am ajuns in elimantorii, am pierdut cu 1-3 in fata lui Soare V. In eliminatorii Vladoiu G. a pierdut in fata lui Enciu A. Acelasi tur de elimantorii.
Intrebare: De ce Vladoiu G. este in rezumat cu cateva locuri mai sus?
Daca tine de clasament sau alte conditii, va rog un link sau altceva unde pot sa ma uit si eu care este explicatia!
Il respect pe dl. Gelu ca Amaturist, insa este o inrebare catre cei care supravegheaza concursurile si clasamentele.

Multumesc.

Din cate vad, Soare Valentin l-a eliminat pe dl. Sinita Eugen in primul tur.

....

In general, clasamentul in eliminatorii arata astfel:
Locul 1 a eliminat locurile 3, 5, 9 - aici apare Gelu pe 9
2 pe 4, 6, 10
3 pe 7, 11
4 pe 8, 12
5 pe 13
...
8 pe 16 - aici apare dl. Sinita pe 16

- exceptie fac cei care pierd in primul tur atunci cand este tablou incomplet, vor fi aranjati dupa pozitia in clasamentul general
- daca se joaca si finala mica, locurile 3-4 se schimba dupa rezultatul direct;

......................

Aveti si poze cu premierea de la Open?

Ultima editare:
..Pare cam greu de inteles ce a vrut sa exprime Victoras Sencu..! Dar, credeti-ma ca acelas sentiment l-am avut si eu cand turneul era spre final. Este cea mai originala si mai potrivita descriere pentru confirmarea unei realitati: toate turneele organizate de Dan Bodeanu si Lucian Bozga au reprezentat o reusita indiscutabila. Bravo! - pentru munca depusa si pentru grija de a imbunatati continuu organizarea acestor turnee - de la prima inscriere pe site pana la festivitatea de premiere.
Totusi la Baicoi este ceva " in plus ".. se simte omenia cu care sunt primiti si tratati toti concurentii. Eu cred ca aici este "secretul"; spiritul de competite, incrancenarea lasa loc blandetii, amabilitatii, bucuriei ca iti reintalnesti prieteni din toata tara..
Cred ca acesta e fenomenul AmaTur..se contureaza peste tot: In București, Bistrița, Brăila, Sibiu, Bacău, Vatra Dornei, Topoloveni, Pitești, Botoșani, Oradea, mai nou la Giurgiu.. (Acum un an si ceva am simtit acelas lucru la inaugurarea salii din Alexandria - unde Nicu Avram a fost deasemena finalist)
..
Felicitari Stefan Panaitescu! Este un privilegiu si o mandrie pentru mine ca-mi sunteti prieten si antrenor!
Inainte sa te felicit pentru jocul tau de ieri, Nick (Avram), vreau sa-mi cer scuze fata de Georgiana (jucatoare mai buna decat mine, deocamdata;)), pentru ca am abuzat, ca niciodata de "cio-uri" idioate in setul decisiv. Am o scuza: mi-a ramas in "cenusa" memoriei un moto foarte deosebit: Nu este important sa castigi! Este important sa-l faci pe celalalt sa piarda... probabil ca l-am inteles gresit..
..La fel am procedat si cu Ivan Ioan Sorin, (jucator cu 2, 3 clase in plus), caruia I-am "apostat" un anti joc perfect cu antebratul drept - pe care.. mi l-a "zulit" Nicu Avram intr-o ora, .. aaa 60 minute,.. 3600 secunde.

"I-ll be back"

Aaaaaaaaa.....m-ai lasat fara cuvinte.Noblesse oblige.

Buna ziua,

Bravo Alex, Felicitari !

Am o intrebare catre organizatori:
am ajuns in elimantorii, am pierdut cu 1-3 in fata lui Soare V. In eliminatorii Vladoiu G. a pierdut in fata lui Enciu A. Acelasi tur de elimantorii.
Intrebare: De ce Vladoiu G. este in rezumat cu cateva locuri mai sus?
Daca tine de clasament sau alte conditii, va rog un link sau altceva unde pot sa ma uit si eu care este explicatia!
Il respect pe dl. Gelu ca Amaturist, insa este o inrebare catre cei care supravegheaza concursurile si clasamentele.

Multumesc.

9-16 reprezinta acelasi loc cand se puncteaza in clasament, dar programul aseaza corect intr-o ordine dupa cum ar fi normal, adica eu am jucat cu Enciu (loc 1), si programul m-a "arunca" primul adica pe 9.

Si ca o gluma, am avut culoar mai bun:)))...mi-as fi dorit sa joc cu Bibanu' Soare:))), poate eram pe 5.
http://www.amatur.ro/tenisdemasa/index.php?q=5

Felicitari castigatorilor celor doua categorii, Alex Enciu-open si Fane Panaitescu-amatori, dar si invinsilor din finale Nae Avram si George Iancu.Felicitari tuturor participantilor pentru jocurile facute si in special pentru fair play-ul demonstrat.Felicitari Prahovenilor care s-au clasat pe locurile fruntase la ambele categorii(podiumul de la amatori fiind in exclusivitate Prahovean) si de asemenea vreau sa-i felicit pe cei doi copilasi Movileanu Darius si Bujor Dragos care ne-au oferit un sfert de finala spectaculos.Multumesc tuturor celor care m-au ajutat la organizarea turneului.Sa ne vedem sanatosi.

Multumesc pentru felicitari,a fost un turneu puternic cu jucatori foarte buni,de felicitat eu unul nu o sa felicit organizatorii pentru ca o sa creada lumea ca ii felicit pentru ca am fost unul din castigatorii de la Amatori:) in schimb am de spus altceva :nicaieri nu e ca ACASA,iar ieri la Baicoi chiar m am simtit ca acasa,75% din participanti au fost cum se spune ''cunoscuti''.MUltumesc tuturor colegilor mei de antrenamente care ieri mi au fost si sustinatori fara de care probabil nu as fi putut ajunge sa joc finala si fara care categoric nu as putea progresa.Sa ne vedem sanatosi la cat mai multe turnee.

Turneu extraordinar la Baicoi!
Felicitari organizatorilor celor doua categorii: Dan Bodeanu si Lucian Bozga, ca de obicei turneul s-a desfasurat in conditii foarte bune.
Felicitari Nae Avram! Ai fost la un pas sa intorci finala dar si-a spus cuvantul experianta incontestabila a lui nea Fane Panaitescu!
Felicitari Sandu Enciu pentru victoria de la open!
Nu pot sa nu remarc prezenta a doi copii senzationali la acest concurs: Darius Movileanu si Dragos Bujor! BRAVO!!!
Viitorul este pe maini bune!
Sa ne vedem sanatosi la urmatoarele concursuri!

Felicitari organizatorilor pt buna desfasurare a turneului, felicitari castigatorilor la ambele categorii. Felicitari Nae pt finala , curand trebuie sa-ti faci bagajele pt Open

Felicitari organizatorilor pt buna desfasurare a turneului, felicitari castigatorilor la ambele categorii. Felicitari Nae pt finala , curand trebuie sa-ti faci bagajele pt Open
Explica-i cum este, ca banuiesc ca la tine a fost debutul:)))

Buna seara,
S-a strecurat o eroare la Grupa inferioara nr.9, meciul Dumitrache Adrian - Acriva Marian, s-a terminat 3-2; grupa superioara nr. 16 apare Acriva Marian in loc de Dumitrache Adrian. Pe hartia printata a grupei superioare nr. 16 s-a modificat cu pixul din Acriva Marian in Dumitrache Adrian, dar in calculator a ramas tot Acriva, respectiv si clasamentul este eronat.
Multumesc

Buna seara,
S-a strecurat o eroare la Grupa inferioara nr.9, meciul Dumitrache Adrian - Acriva Marian, s-a terminat 3-2; grupa superioara nr. 16 apare Acriva Marian in loc de Dumitrache Adrian. Pe hartia printata a grupei superioare nr. 16 s-a modificat cu pixul din Acriva Marian in Dumitrache Adrian, dar in calculator a ramas tot Acriva, respectiv si clasamentul este eronat.
Multumesc

Am rectificat in clasament; pe foaie rezultatul a fost trecut in favoarea lui Acriva.

9-16 reprezinta acelasi loc cand se puncteaza in clasament, dar programul aseaza corect intr-o ordine dupa cum ar fi normal, adica eu am jucat cu Enciu (loc 1), si programul m-a "arunca" primul adica pe 9.

Si ca o gluma, am avut culoar mai bun:)))...mi-as fi dorit sa joc cu Bibanu' Soare:))), poate eram pe 5.
http://www.amatur.ro/tenisdemasa/index.php?q=5

Multumesc de explicatii

- - - Actualizat - - -

Din cate vad, Soare Valentin l-a eliminat pe dl. Sinita Eugen in primul tur.

....

In general, clasamentul in eliminatorii arata astfel:
Locul 1 a eliminat locurile 3, 5, 9 - aici apare Gelu pe 9
2 pe 4, 6, 10
3 pe 7, 11
4 pe 8, 12
5 pe 13
...
8 pe 16 - aici apare dl. Sinita pe 16

- exceptie fac cei care pierd in primul tur atunci cand este tablou incomplet, vor fi aranjati dupa pozitia in clasamentul general
- daca se joaca si finala mica, locurile 3-4 se schimba dupa rezultatul direct;

......................

Aveti si poze cu premierea de la Open?

Multumesc pentru explicatii. Nu este vb despre loc, ci de curiozitate

Back
Sus