D
dantim
Guest
Ca de obicei un turneu frumos Luciane ,inca odata condoleante pentru trecerea in nefiinta a fratelui tau Dumnezeu sa il ierte.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Dane,(Dantim) am o intrebare ,de ce Dan tine ochii inchisi si Costi deschisi,oare denota ca a inchide ochii si a uita de unele lucruri neplacute din trecut este o calitate Amaturului(Coordonatoruluiu principal),Amaturul este deschis tuturor initiativelor care ajuta la dezvoltarea lui(bratele in dreptul soldurilorarata asta).Iar ochii deschisi ,miinile pe linga corp si apoi la spate a le lui COSTI arata ca sta drept si totusi cugetator alaturi de Amatur.Ce zici Dane.Dupa ce aud parerea ta sa vedem ce spun si protagonisti acestei poze.
Nu, toate astea arata ca fotograful (dantim) este nepriceputDane,(Dantim) am o intrebare ,de ce Dan tine ochii inchisi si Costi deschisi,oare denota ca a inchide ochii si a uita de unele lucruri neplacute din trecut este o calitate Amaturului(Coordonatoruluiu principal),Amaturul este deschis tuturor initiativelor care ajuta la dezvoltarea lui(bratele in dreptul soldurilorarata asta).Iar ochii deschisi ,miinile pe linga corp si apoi la spate a le lui COSTI arata ca sta drept si totusi cugetator alaturi de Amatur.Ce zici Dane.Dupa ce aud parerea ta sa vedem ce spun si protagonisti acestei poze.
Eu am fost doar pozarul,bine ca mai aveam film oricum faine pozeleDane,(Dantim) am o intrebare ,de ce Dan tine ochii inchisi si Costi deschisi,oare denota ca a inchide ochii si a uita de unele lucruri neplacute din trecut este o calitate Amaturului(Coordonatoruluiu principal),Amaturul este deschis tuturor initiativelor care ajuta la dezvoltarea lui(bratele in dreptul soldurilorarata asta).Iar ochii deschisi ,miinile pe linga corp si apoi la spate a le lui COSTI arata ca sta drept si totusi cugetator alaturi de Amatur.Ce zici Dane.Dupa ce aud parerea ta sa vedem ce spun si protagonisti acestei poze.
Scirba mica iara te bagi in seama nu vezi ca nu esti in stare sa joci doua finale .Nu, toate astea arata ca fotograful (dantim) este nepriceput![]()