AmaTur: Turneu A Turneu A Baicoi 26 octombrie 2013

Ca de obicei un turneu frumos Luciane ,inca odata condoleante pentru trecerea in nefiinta a fratelui tau Dumnezeu sa il ierte.

De obicei pe baietii de la Viva ii loveste valul de la Constanța(adica Vio Stere);)

bravo mihai
acum chiar ai intrat in ..............sevraj
sa vedem daca te mai opreste cineva
felicitari pt. revansa la d-ul miron

Bravo Fane Panaitescu!O "revenire" de bun augur printre Amatori.
Felicitari Mihai,esti inca in ...Sevraj ....printre Amatori!
Felicitari Adi(Lazarica),te-a scos doar "Asul" din carti!!

Lucica,participantii de la Campina iti multumesc pentru inaltimea la care s-a ridicat organizarea concursului!Chiar daca viata te-a incercat atat de greu,tu esti un adevarat sportiv,un luptator!Gandul nostru bun este alaturi de tine.Felicitari pentru stilul de joc al fiului tau!
- - - Actualizat - - -
Felicitari, nea Fane! Felicitari finalistilor! Mihai ai luptat ca un adevarat militar, stii ce vreau sa zic.:clap:
- - - Actualizat - - -
In mod special,FELICITARI,domnului Antal Denes care are o "iarba" mai a draku ca a mea!Asa o "iarba"mi-ar trebui la Valeni.:p

Liviule, de data asta nu ne-ai mai insirat pe toti (brasovenii) !!!! Ori ti-a fost mila de noi?

Vezi atașament 5709Vezi atașament 5710
Doua poze istorice din Amatur,ce bine va sta impreuna;)
Dane,(Dantim) am o intrebare ,de ce Dan tine ochii inchisi si Costi deschisi,oare denota ca a inchide ochii si a uita de unele lucruri neplacute din trecut este o calitate Amaturului(Coordonatoruluiu principal),Amaturul este deschis tuturor initiativelor care ajuta la dezvoltarea lui(bratele in dreptul soldurilorarata asta).Iar ochii deschisi ,miinile pe linga corp si apoi la spate a le lui COSTI arata ca sta drept si totusi cugetator alaturi de Amatur.Ce zici Dane.Dupa ce aud parerea ta sa vedem ce spun si protagonisti acestei poze.

Dane,(Dantim) am o intrebare ,de ce Dan tine ochii inchisi si Costi deschisi,oare denota ca a inchide ochii si a uita de unele lucruri neplacute din trecut este o calitate Amaturului(Coordonatoruluiu principal),Amaturul este deschis tuturor initiativelor care ajuta la dezvoltarea lui(bratele in dreptul soldurilorarata asta).Iar ochii deschisi ,miinile pe linga corp si apoi la spate a le lui COSTI arata ca sta drept si totusi cugetator alaturi de Amatur.Ce zici Dane.Dupa ce aud parerea ta sa vedem ce spun si protagonisti acestei poze.
Nu, toate astea arata ca fotograful (dantim) este nepriceput :D

Eu am fost doar pozarul,bine ca mai aveam film oricum faine pozele:)
- - - Actualizat - - -
Nu, toate astea arata ca fotograful (dantim) este nepriceput :D
Scirba mica iara te bagi in seama nu vezi ca nu esti in stare sa joci doua finale .
Cum te vezi in semifinala nu mai poti sa iti stapinesti bucile:eh::D

Back
Sus